Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Božinku, to je blábol. Proč padají jablka, se za 300 let neví ani o máčny, mák, více než pred tema…
Joseph 20.09.2012 17:17
Joseph
Proč blábol? Tvé nepochopení padajících jablek zřejmě koresponduje s mentální nedostatečností. Já s…
mif 21.09.2012 13:24
mif
Ale fakt sa dodnes nevie preco vobec existuje gravitacia a co to vlastne je za silu a jak vznika, jo…
MM.. 21.09.2012 17:37
MM..
Sice nevim jak s gravitaci, ale ted nedavno se podarilo overit existenci Higgsova bosonu, takze uz a… poslední
kubik 26.09.2012 14:47
kubik

Božinku, to je blábol.

Proč padají jablka, se za 300 let neví ani o máčny, mák, více než pred tema 300 léty ... pritom je to síla všude prítomná, každý ji cíti po celý život ... a stejne se o ní nic neví a jak to vypadá, ani tak skoro vedet nebude .... pokrok nula k nula po staletí a prej vypočetly energii pro zhroucení časoprostoru ...

páni vedci jsou sebejistí, nejak jim nedocházi že ví/víme vlastne prd ... , reší univezum, vznik vesmíru ...

Sem si jistej, že pánové co pred 500 léty na akademické púde vyučovali bežným smrtelníkum nepochopitelné pravidla zverokruhu, výklad vlyvu postavení hvezd na osud človeka a ríši, púsobili určite presvedčiveji ... :puff:

Proč blábol? Tvé nepochopení padajících jablek zřejmě koresponduje s mentální nedostatečností. Já s obecnou relativitou problém nemám (a snad ani většina dětí). A tvá finální vsuvka pouze hovoří o nepochopení synchronicity. Doporučení: študuj nebo zůstaň blbý.

Ale fakt sa dodnes nevie preco vobec existuje gravitacia a co to vlastne je za silu a jak vznika, jozeph ma bohuzial pravdu ze ludstvo je blbe :)

P.S. najlepsia sranda je, ze nase chapanie gravitacnych sil a vsetky vypocty odporuju tomu ako sa pohybuju hviezdy v galaxii (pri takej rychlosti akou sa pohybuju by mali hviezdy uletiet z nasej galaxie do vesmiru), tak si "vedci" vymysleli "temnu hmotu" ktora ma nejaku totalne silnu hmotnost a gravitacnu silu ale nikto ju nikdy nevidel, len preto aby im vysiel vypocet :D Vedci su fakt hovada. (daj si do google temna hmota :)
BTW. A potom v tom dokumente v telke dali jedneho vedca ktory sa snazil v svojej pivnici nejakymi dratikmi tu temnu hmotu dokazat, tvrdil ze je vsade, a ze prave prechadza aj cez neho, len kurva dratiky nic neukazuju :DDD Mozno ma pravdu ale dnes uz asi fakt musi byt clovek uplny cvok aby sa mohol povazovat za vedca.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru