Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Den kdy EU zakáže zpívat se rychle blíží

pokud vím, tak klaus vstup ČR do eu podepsal

faktem je, že dříve se eu do zadku cpali všichni včetně pravice (ale narozdíl od NATO bylo referendum ke vstupu, takže si to zvolili i občani ČR sami) a co poslední eurovolby vyhrála celoevropsky pravice a co vládne pravice v německu a donedávna ve francii, tak to jde s eu od 10ti k 5ti a najednou pravici její vlastní eu nevoní.. přitom třeba čeští pravicový europoslanci měli jednu z nějvětších absencí na hlasování v europarlamentu než do toho někdo z novin začal rýt a začali docházet..

dále eu není nic jiného než my a naše reprezentace.. volíme si europoslance a část moci jde skrze českou vládu..

a ČR a jí podobné země mají větší sílu na rozhodování, než kolik by měli mít podle počtu obyvatel.. to je nedemokratické, ale paradoxně v náš "prospěch" (bráno se zřetelem na prosazování politiky českých politiků, že je taková politika často zhoubná pro ČR samotnou je věc jiná)..

při hlasování o ACTA a podobných nesmyslech byl europarlament PROTI, zatímco čeští pravicový europoslanci ODS pro

ODSákům a podobným nevadí eurosvinňárny, nechtějí eu vylepšit, přijít s alternativními návrhy situaci v eu zlepšující, ale chtějí ji rozložit, aby nekonkurovala USA a aby si korporace a finančníci mohli dovolit více k drobkům než by si mohli dovolit k jednomu celku, který jedná jako celek.. to je to oč tu běží.. nějaké regulace grafických karet, žárovek, ACTA apod. jsou marginálie a možná i provokace zařízené těmi, kdo si pak na boji proti eu stavějí PR, je to přesně podobné jako boj s teroristy (který radikalizuje postižené obyvatelstvo a to teroristy paradoxně podporuje čím dál více), podobná dvojí hra se hraje s tématikou cikánskou, kdy napřed havlisté je podporují až pozitivně diskriminačně a pak havlista Schwarzenberg vede naopak totálně asociální stranu a místo vyřešení uměle vyhnaných problémů nepřizpůsobivých demontuje sociální stát jako celek.. pořád ta stejná taktika..

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality