Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Den kdy EU zakáže zpívat se rychle blíží

V první řadě bych chtěl říct, že se považuji za eurofila, ale tohle je IMHO už naprostá idiocie. Pokud toto někdo myslel jen trochu vážně, je třeba se začít zabývat myšlenkou, zda projekt EU nejde naprosto špatným směrem.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Do pekel s EU! Od tý doby co tam jsme to s náma jde od 10 k 5.Fakt Klaus má pravdu...nebyl to dobre…
alcapone 15.10.2012 14:11
alcapone
pokud vím, tak klaus vstup ČR do eu podepsal faktem je, že dříve se eu do zadku cpali všichni včetn… nový
euroobčan 22.10.2012 14:15
euroobčan
Že vývoj v EU jde do zadele je snad konečně jasné i věčným eurooptimistům. Poté co ekonomika stagnuj…
Jack 15.10.2012 14:14
Jack
řekl bych, že ekonomiku a marmeládu řeší jiné skupiny eu a nevím jak vy, ale já nemám problém s tím,… nový
euroobčan 22.10.2012 14:28
euroobčan
Teď ještě definovat řádného euroobčana, aby byli všude stejní. Banda parazitů několik let jedná o to… nový
karel 22.10.2012 19:49
karel
hm, několik let, to myslíš těch pár minut párkrát za několik let? a třeba normy iso a jiné podobné m… nový
euroobčan 23.10.2012 08:16
euroobčan
O ISO normách a různých auditorských firmách si myslím svoje, ale pravidla poradny mi neumožňují to… poslední
karel 23.10.2012 19:24
karel

pokud vím, tak klaus vstup ČR do eu podepsal

faktem je, že dříve se eu do zadku cpali všichni včetně pravice (ale narozdíl od NATO bylo referendum ke vstupu, takže si to zvolili i občani ČR sami) a co poslední eurovolby vyhrála celoevropsky pravice a co vládne pravice v německu a donedávna ve francii, tak to jde s eu od 10ti k 5ti a najednou pravici její vlastní eu nevoní.. přitom třeba čeští pravicový europoslanci měli jednu z nějvětších absencí na hlasování v europarlamentu než do toho někdo z novin začal rýt a začali docházet..

dále eu není nic jiného než my a naše reprezentace.. volíme si europoslance a část moci jde skrze českou vládu..

a ČR a jí podobné země mají větší sílu na rozhodování, než kolik by měli mít podle počtu obyvatel.. to je nedemokratické, ale paradoxně v náš "prospěch" (bráno se zřetelem na prosazování politiky českých politiků, že je taková politika často zhoubná pro ČR samotnou je věc jiná)..

při hlasování o ACTA a podobných nesmyslech byl europarlament PROTI, zatímco čeští pravicový europoslanci ODS pro

ODSákům a podobným nevadí eurosvinňárny, nechtějí eu vylepšit, přijít s alternativními návrhy situaci v eu zlepšující, ale chtějí ji rozložit, aby nekonkurovala USA a aby si korporace a finančníci mohli dovolit více k drobkům než by si mohli dovolit k jednomu celku, který jedná jako celek.. to je to oč tu běží.. nějaké regulace grafických karet, žárovek, ACTA apod. jsou marginálie a možná i provokace zařízené těmi, kdo si pak na boji proti eu stavějí PR, je to přesně podobné jako boj s teroristy (který radikalizuje postižené obyvatelstvo a to teroristy paradoxně podporuje čím dál více), podobná dvojí hra se hraje s tématikou cikánskou, kdy napřed havlisté je podporují až pozitivně diskriminačně a pak havlista Schwarzenberg vede naopak totálně asociální stranu a místo vyřešení uměle vyhnaných problémů nepřizpůsobivých demontuje sociální stát jako celek.. pořád ta stejná taktika..

Že vývoj v EU jde do zadele je snad konečně jasné i věčným eurooptimistům. Poté co ekonomika stagnuje a vývoj se (po pár stech letech) opět přesouvá do Asie se v EU řeší problémy s žárovkami, předepsaným poměrem žen ve vedení firem a správným označením marmelády.
S napětím čekám, kdo ze států první nevydrží a toto pseudosocialistické uskupení opustí (snad v míru, když už máme tu Nobelovu cenu)...
... ale dost politiky!

řekl bych, že ekonomiku a marmeládu řeší jiné skupiny eu a nevím jak vy, ale já nemám problém s tím, aby potraviny byly pokud možno totožně definované v různých zemích eu, tj. abych věděl, že pod názvem máslo dostanu opravdu máslo a ne nějaký rostliný tuk.. jestli mi něco vadí, tak právě ty národní vyjímky, kterou jsme mimochodem mohli mít i my, kdyby česká strana dodržela správný právní postup

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru