Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem "odhlucnenie" kompu

Mat v PC vsetko pasivne je trochu problem, ptz. zo skrine treba odvadzat teply vzduch, ptz. mnohe suciastky v PC sa zahrievaju, resp. potrebuju nejaku rozumnu teplotu v kejse.
Ja som tiche PC riesil na grafiku pomalobezny "vejar" zalman zapojeny na 5V (to uz tak predpripravil zalman), na CPU tiez mam nejaky pomalobezny uz neviem co presne, zdroj som si trochu upravil ale to neodporucam, odporucam radsej kupit slusny zdroj s pomalobeznym 12cm vetrakom (dnes uz sa robia aj slusne), a malo by to byt ticho.

Disk asi by bol lepsi novy, za cias 40GB este len zacinali fluidne loziska tie 40GB mali tusim este nejake obycajne a bolo to relativne hlucne, ja som mal tiez 40GB maxtor a to odhlucit nejak rozumne neslo, kupil som potom 80GB s fluidnymi a nie je ho pocut (akurat seekovanie hlaviciek je trochu slabo pocut).
V kejse mam este olepenu tlmiacu hmotu zvnutra, ale nie je to az taka nutnost, ale trochu to tiez pomoze (ale bola to trochu babracka kym som to narezal a vsetko poolepoval). Pozor s tlmiacou hmotou este viac stupa potreba prievanu v kejse, kedze sa potom nechladi cez plech.

P.S. este som zabudol ak mas na northbridge na doske malicky vetracik tak ten zvykne robit neskutocny kraval, to som vyhodil a dal tam pasiv zalman (ale zavisi od chipsetu ci to je vobec mozne uchladit pasivom, a tiez zavisi od prievanu v kejse).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny