Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ako na nainstalovanie noveho soft.XP

Skor by ma zaujimalo ked pridem k druhemu kroku rozdeliť disk ako je to naozaj,leboC chcem dať 30GB.,D 60GB,a E 50GB
Sice jsem neviděl ten simulátor, ale instalovat umím. Takže až se dostaneš do fáze "kam si přejete nainstalovat Windows" (tj. je tam seznam oddílů), tak prvně všechny oddíly odstraň (pozor: přijdeš o všechny data!), pak dej vytvořit oddíl (to bude budoucí C:), ale nedávej plnou kapacitu disku, ale tvých 30 GB. Pak nedávej hned instalovat Win, ale vytvoř další oddíl (to bude tvůj D:) a zadej 60 GB, pak vytvoř ještě jeden (to bude E:) a zadeh 50 GB.

Win nech instalovat na ten první oddíl (C:, 30 GB).

ešte som si všimol v /Tento počitač/že je tam A ako diketa a F ako napalovačka.To mam tiež najako oddeliť?
Nedělej nic, to se "zařídí samo".

Dalej ked sa to nejako podari nainstalovať tak asi hned treba naistalovať z CDeček Graf. kartu a zakladovku?Dufam že ma niečo pri tomto neprekvapi.
Radši obráceně: prvně ovladače pro základní desku (motherboard). Taky se ještě před instalací podívej na web, jestli nejsou ovladače novější, ale nemusíš, budou ti stačit ty z CD.

Nakoniec chcem vedieť k windowsu XP Home mam 2 cd jedno take medene a druhe biele z slov. napisom Win. SP2 a čislo key.Ktore je na čo?a ako pri nich pri instal postupovať?
Instalační CD bys měl poznat tak, že ho zatím dáš do mechaniky CD (normálně ve Windows) a podíváš se na jeho obsah. Měl bys na něm najít soubor setup.exe a pár souborů běco jako win51.ip nebo tak nějak (nevím z hlavy přesně).

Potom po uspešnom naistalovani sa da aktivovať win aj bez internetu?
Jo, pokud nemáš předaktivovaný WIndows (asi ne), pak to půjde telefonicky.

Pavel

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny