Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypínání pc při hraní

Přesunu se na kraj, protože to původní vlákno už je silně nepřehledný. Dovolím si zde shrnou pár Tvých posledních příspěvků:

zborekkk, 02.02.2014 22:13:

No nic, zalohuju si data a reinstaluju komp a zkusím to opatrně správně nainstalovat a uvidí se :(
zborekkk, 03.02.2014 15:00 až 15:10
No, takže pořád to samé. Ale teď jsem četl že to je problém ovladačů nebo něčeho takového. Ono to vždy začne jakoby problykávat černě a pak se to vypne. A právě to se mi dřív stávalo vlastne při přetaktování GK, ale pak to vždy napsalo že ovladače gk byly obnoveny, jenže tady se neobnoví a rovnou hodí bsod. Mám to zkusit nějak podtaktovat?
nebo přidat napětí?
A ješte si pamatuju že jsem měl vždy automaticky nastavené v catalystech graphic overdrive. Ted to mám vyplé, nevím proč. Mám OC verzy gk tak jestli to nemá být povolené.
zborekkk, 05.02.2014 18:13
Tak. Dnes mi přišel nový zdroj z reklamace a pri hre zase začala blikat obrazovka. JENŽE tentokrát to napsalo, že se catalyst dokázal obnovit ale potom se stejnak hodila BSOD. Není chyba treba v biosu grafické karty?
BIOS grafický karty bych nechal na pokoji, stejně tak i napětí, Graphic Overdrive nech vypnutý.
Pořád mi to vychází na HW problém a jako nejpodezřelejší pachatel mi vychází grafika. Možmá jsi tím dřívějším přetaktováváním z ní vyrobil polofunkční zmetek. Zkusil bych si odněkud půjčit nějakou jinou kartu a provozovat nějakej čas PC s tou jinou grafikou. Pokud to bude zlobit, bude problém pravděpodobně v základní desce.
Teoreticky to ale může být i ovladač, třeba je vzájemně nekompatibilní s nějakým jiným ovladačem, i to se může stát... Jinak pády ovladačů grafiky se řeší fakt těžko - viz např. http://pc.poradna.net/q/view/1174248-ovladac-prest al-pracovat-a-byl-uspesne-obnoven.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny