Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypínání pc při hraní

Dobrý den.
Vždy když zapnu jakoukoliv hru tak se pc po nějaké době zasekne, a potom problikává obrazovka. Najednou se objeví BSOD a tam je napsáno, ze je problem s atikmpag.sys .
Mám grafickou kartu HD 7770. Přeinstaloval jsem ovladače gpu, i promazal registry. Díky za nápady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přesunu se na kraj, protože to původní vlákno už je silně nepřehledný. Dovolím si zde shrnou pár Tvý… poslední
Zdenál 05.02.2014 19:35
Zdenál

Přesunu se na kraj, protože to původní vlákno už je silně nepřehledný. Dovolím si zde shrnou pár Tvých posledních příspěvků:

zborekkk, 02.02.2014 22:13:

No nic, zalohuju si data a reinstaluju komp a zkusím to opatrně správně nainstalovat a uvidí se :(

zborekkk, 03.02.2014 15:00 až 15:10

No, takže pořád to samé. Ale teď jsem četl že to je problém ovladačů nebo něčeho takového. Ono to vždy začne jakoby problykávat černě a pak se to vypne. A právě to se mi dřív stávalo vlastne při přetaktování GK, ale pak to vždy napsalo že ovladače gk byly obnoveny, jenže tady se neobnoví a rovnou hodí bsod. Mám to zkusit nějak podtaktovat?
nebo přidat napětí?
A ješte si pamatuju že jsem měl vždy automaticky nastavené v catalystech graphic overdrive. Ted to mám vyplé, nevím proč. Mám OC verzy gk tak jestli to nemá být povolené.

zborekkk, 05.02.2014 18:13

Tak. Dnes mi přišel nový zdroj z reklamace a pri hre zase začala blikat obrazovka. JENŽE tentokrát to napsalo, že se catalyst dokázal obnovit ale potom se stejnak hodila BSOD. Není chyba treba v biosu grafické karty?

BIOS grafický karty bych nechal na pokoji, stejně tak i napětí, Graphic Overdrive nech vypnutý.
Pořád mi to vychází na HW problém a jako nejpodezřelejší pachatel mi vychází grafika. Možmá jsi tím dřívějším přetaktováváním z ní vyrobil polofunkční zmetek. Zkusil bych si odněkud půjčit nějakou jinou kartu a provozovat nějakej čas PC s tou jinou grafikou. Pokud to bude zlobit, bude problém pravděpodobně v základní desce.
Teoreticky to ale může být i ovladač, třeba je vzájemně nekompatibilní s nějakým jiným ovladačem, i to se může stát... Jinak pády ovladačů grafiky se řeší fakt těžko - viz např. http://pc.poradna.net/q/view/1174248-ovladac-prest al-pracovat-a-byl-uspesne-obnoven.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru