Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem USB Flash disk odmítá zformátování

Dones mne tu kolega tuhle srandicku, ze prej ji pouzival v Linuxu a tam taky vymazal jeji obsah, po pripojeni hlasi WinXP system souboru RAW, velikost flešky aj. ale odmita ji zformatovat, potiz je ovsem v tom ze kolega Linux uz zrusil a nechal to na mne at se staram, lze tohle nejak opravit, je na tohle nejaky programek?Neco sem hledal, mozna malo, ale nenasel nic, poradite?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
dalsie co som nasiel na linux FAQ stranke: Don't quick format them (default under Winblows). You mu…
2laak 24.12.2006 08:43
2laak
Diky vsem za podnetne pripominky, s tou spravou partition jsem to zkousel jeste nez sem zalozil tohl…
borsuk 24.12.2006 12:16
borsuk
super, neoznacis za vyriesene? ;-) poslední
2laak 25.12.2006 06:58
2laak

dalsie co som nasiel na linux FAQ stranke:

Don't quick format them (default under Winblows). You must manually uncheck that. Are you?
I've pulled off multiple disk conversions without any snags whatsoever. If using the "dos" version of format, you may want to go c:\>format a: /f to force it. More options are avilable by going c:\>format /?, sorta like going man fdformat under Linux.

Aj toto niekomu fungovalo. Ako som cital co my vypluval google, tak je viac rieseni a kazdemu funguje daco ine, takze usilovne vsetko vyskusat ]:)

edit: este som zabudol URL: http://www.linuxquestions.org/questions/showthread. php?t=196463

Diky vsem za podnetne pripominky, s tou spravou partition jsem to zkousel jeste nez sem zalozil tohle vlakno, manager disku ve Windows sice flesku pozna, ale vypisuje neznamy oddil a moznost jej odstranit neni dostupna.To 2laak:ty navody vypadaji nadejne, anglictina neni moje silna stranka, tak k tomu sednu pres svatky a pak pisnu jak to slo.

Edit:Vyreseno, sprava oddilu pred spustenim instalace WinXP, neznamy oddil byl odstranen a pote znovu vytvoren, fleska je jiz citelna.:beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru