Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Upozorňující mail od UPC o přenosu dat...

Vážená paní, vážený pane,

děkujeme, že využíváte naší služby UPC Vysokorychlostní internet. Dovolujeme si Vám v této souvislosti oznámit, že jste již překročil(a) 90% povoleného objemu dat pro Vaši službu ve smyslu článku 4.12 všeobecných podmínek pro poskytování veřejně dostupné služby elektronických komunikací přístupu k síti Internet (dále jen "podmínky"). V případě překročení měsíčního povoleného objemu dat Vám bude s okamžitou účinností upravena přenosová rychlost na 64/64 kb/s až do konce stanoveného období.

Snížení rychlosti uplatňujeme v souladu s články 4.6 a 4.12 podmínek. Bližší informace o výše uvedených službách naleznete na webových stránkách vysokorychlostního internetu na adrese www.upc.cz nebo na přímém odkazu:
http://212.142.22.200/virtual/upccz/popup.php?Conte ntName=Popup_FairUse&SessionID=8aeb4e202f11de41498 7 523999a8e34f.

Pokud víte, že Vám datové limity stávající služby nevyhovují, můžeme Vám nabídnout navýšení rychlosti připojení i datového objemu s okamžitou účinností. V případě, že budete mít o tuto změnu zájem, kontaktujte prosím klientské centrum naší společnosti na níže uvedených telefonních číslech nebo využijte kontaktního formuláře na cz.

S pozdravem a přáním příjemného dne

J. Prošek
ředitel klientského centra UPC

Kde zjistím kolik už jsem stáhl dat? Asi nikde co? Můžu ještě do konce měsíce na net? Nerad bych přišel o (stejně tak malo) rychlost. ÁáÁáÁ, to se mi ještě nikdy nestalo. Už nic stahovat nebudu, budu jen surfovat, ale nevim, nevim.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Je to na téhle stránce: kraken.dkm.cz jméno je číslo smlouvy, heslo co máš pro přípoj a poštu. Je z…
Tomix 29.12.2006 02:38
Tomix
Du-meter bohuzel meri nepresne prichozi data, nebot zapocitava i prichozi nechtena data. poslední
oval 29.12.2006 10:44
oval

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru