Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poraďte nějakej Free prográmek pro odstříhnutí konce filmu .avi

Zdar Borci
Na video su úplná lama a potřebuju odstříhat asi posledních 30 vteřin u několika filmů ve formátu .avi, nic víc nepotřebuji jenom nějakej nejjednodušší prográmek na toto a nic víc umět nemusí (ještě teda potřebuju aby zachoval stejnej formát videa jenom aby ustřihnul konec filmu a formát videa aby zůstal stejnej takže Movie Maker ne) a vůbec nevím jak to udělat, našel sem Easy Video Splitter ten by mě vyhovoval, jenže když to v něm ustřihnu tak zvuk jede na konci ještě asi 10 vteřin bez obrazu a já bych chtěl nějakej přesnější stříhač videa.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Při troše štěstí nemusíš nic ani stříhat. Pokud máš nyní filmy uložené v kontejneru AVI, otevřeš je…
Máslo 29.12.2006 17:21
Máslo
A pak si jednoho dne pořídí stolní přehrávač a všechy DivX takto udělané bude moci vyhodit. Vřele ne…
Jirka1 22.01.2007 17:23
Jirka1
Ano právě pro DVD přehrávač to potřebuju takže to nechci dělat přes nějakej nestandardní kodek. poslední
Keeper 26.01.2007 21:22
Keeper

Při troše štěstí nemusíš nic ani stříhat.

Pokud máš nyní filmy uložené v kontejneru AVI, otevřeš je ve VirtualDubModu, příp. hlášku o VBR audiu ignoruj (na otázu Do you want to rewrite header odpověz NE), nastav audio i video direct stream copy, a dej uložit jako ... formát MKV (matroška).

Pro představu, nyní jsem takto přepasíroval jeden film v AVI o velikosti 700MB, výsledek má 690MB. Kvalita je identická, těch 10 MB se ušetřilo na režii formátu videokontejneru. AVI zbytečně plýtvá, MKV je modernější.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru