Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kompletny zoznam "Tool shortcuts"

admošu, nezlob.
asi ti ještě nedošlo, že většina faking users nepoužívá windows kvůli samotnému lesklému barevnému operačnímu systému, ale kvůli aplikacím. a ne všichni jsou jen msoffice sekretářky nebo skladníci v sapu. ne všichni ocení že si nemohou ani přidat tiskárnu, připojit usb foťák, v nt ani změnit refresh a rozlišení, na výrobním testeru ani neměli default právo změnit čas a kochali se daylight chybovou hláškou.
rozumím tomu proč je nutné mít v podnikové síti nastavené všechny desktopy maximálně restriktivně, ale zkus si s takovým notebukem vyrazit ven mimo doménu - potáhneš sebou jen tři kila věčně tuhnoucího železa. víš že vím o čem mluvím.
ať už je to kvůli špatnému vychování a malé předvídavosti win programátorů, nebo nejasným duševním pochodům někoho v redmontonu, windows i jeho aplikace potřebují admošský zásah častěji než je mi osobně milé, a pak to naneštěstí nedobrovolně flikuje kdekdo i bez m$ certifikátu :-p ostatně kdyby bylo používání admošských a neadmošských účtů tak dokonalé, proč by to ms ve 4.řadě nt-systémů (vista) měnil.
není důležité že pro mne není většina seznamu objev, ale jsem rád že to je pohromadě na jednom listu, a ncpa.cpl je to co jsem právě hledal (ještě musím ověřit zda funguje v nt4).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny