Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asi odešla deska...

Vážení,
mám následující problém: jednoho krásného dne jsem pustil počítač (Duron 900Mhz, deska Transcend TS AKT4/A, paměť 128MB a 256MB 133Mhz) a ono nic. Zkusil jsem znovu a nic.
Rozdělal jsem bednu, připojil k síti, zapnul zdroj - zelená diodka na ¨mootherboardu svítí. Stisknul jsem Power On a větráčky (procík, zdroj, chipset) sebou trhly, v počítači luplo a nic. Pak už nereagoval-jen ta diodka na desce pořád svítí. Zkusil jsem podržet zapínací tlačítko (jako bych chtěl počítač natvrdo vypnout) a pok jsem znovu zkusil zapnout - opět se větráčky jen párkrát otočily spíš setrvačností a nic. Zkusil jsem odebrat postupně všechny komponenty až zbyl jen processor a deska. Pořád stejné. Zkusil jsem zdroj v jiném počítači - je ok.
Do počítače jsem koupil před půl rokem disk a bednu se zdrojem (starý zdroj asi vyhořel - podle zápachu). Počítač celý půlrok fungoval bez problémů. Nechce se mi vyhazovat všechny komponenty - byť pradědeček je to super počítač na surfování a práci a já nemám peníze na nový.
Může mi někdo poradit?
Díky moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tohle opravdu vypada spis na zdroj. Nemas moznost vyzkouset jiny? poslední
mif 12.01.2007 18:39
mif

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru