Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spamihilator zlobí u adres na Centrum

Používám Spamihilator, se základními adresami na serveru quick.cz - chodí spolehlivě a bez problémů. Stejně i s adresami na Atlasu. Bohužel , pravý opak je to s adresami na Centrum. Přestože nastavení je (podle mne) v pořádku, při stahování pošty (vše přijmout a odeslat) se u každé adresy xxxx.centrum.cz stahování zasekne, objeví se cedule s oznámením, že je něco špatně a v systrey se honí pošta, až to nakonec skončí hláškou, že server se neozval.
Je to k zoufání, protože tento problém je pouze u adres na Cenrum - a začal se mi objevovat, když hodili portál do nového kabátu. Musím vždy ceduli zrušit, aby stahování pošty na další adresy pokračovalo.
Díky za každou radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Po mnoha desítkách zkoušek jsem zjistil další poznatek. Když jsem zvolil zabezpečené ověření hesla,…
Rek 24.01.2007 21:34
Rek
A díval ses sem? http://www.cz.o2.com/techzona/cz/navody_a_konfigura ce/e_mail/nastaveni_postovnich_…
Eva_M 24.01.2007 22:15
Eva_M
Díval jsem se, ale nejsem z toho moudrý. To nastavení je přeci jiné, než když to jde přes Spamihilat… nový
Rek 25.01.2007 00:11
Rek
To nastavení je přeci jiné, než když to jde přes Spamihilator, a o tom se nikde nepíše ani slovo.… poslední
Eva_M 25.01.2007 09:00
Eva_M

Po mnoha desítkách zkoušek jsem zjistil další poznatek. Když jsem zvolil zabezpečené ověření hesla, tak se nau dané adresy komp nezasekl, ale nakonec se v soupisu ostatních chyb objevila tato (od ostatních rozdílná) hláška:

Na server se nelze přihlásit pomocí zabezpečeného ověřování hesla. Účet: 'Martin', Server: 'localhost', Protokol: POP3, Odezva serveru: '-ERR Spamihilator: Unknown command', Port: 110, Zabezpečení (SSL): Ne, Chyba serveru: 0x800CCC90, Číslo chyby: 0x800CCC18

Jinak jsem vytvořil další bezproblémovou adresu na Seznamu. Funguje bez problémů a nekouše se. Centrum však stále zůstává zakletý.

Díval jsem se, ale nejsem z toho moudrý. To nastavení je přeci jiné, než když to jde přes Spamihilator, a o tom se nikde nepíše ani slovo. Navíc mne ten iol plete. Odchozí fungují na starý smtp.etmail.cz u všech adres na všech serverech. Mně se stále nelíbí ten tvar:
pop3.centrum.cz&JMÉNO ... případně ...JMÉNO@Centrum.cz ... nebo JMÉNO&110.
Zvláště, když stejný tvar s quick nebo seznam funguje a nekouše se.

To nastavení je přeci jiné, než když to jde přes Spamihilator, a o tom se nikde nepíše ani slovo.

Ano, to samozřejmě. Ale ty informace v odkazu jsou IMHO důležité pro nastavení, jestli server požaduje ověření (a co tam nastavit), a taky bys dle mého názoru měl mít smtp.iol.cz a ne jako dřív smtp.etmail.cz . Zkus odinstalovat spamihilátor, vyzkoušej, jestli to funguje bez něj (pokud ne, uprav si nastavení emailů dle nápovědy) a až to budeš mít odladěno i na pro centrum.cz , tak znova nainstaluj spamihilátor, on si jen poupraví zápisy podle svého.

pop3.centrum.cz&JMÉNO

Ano, na tento tvar si to upravuje spamihilátor.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru