Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LCD MONITOR

pardon že tu resuscituju už staré téma, hraju si totiž se svým novým lcd HP LP1965, a protože je připojený přes analogový vga k notebuku, rýpu se v nastavení. dávám to tu hlavně kvůli nastavovátkům.

taky jsem si ten krám pošteloval líp než podle oka, zkušební obrazce nejsou úplně k ničemu :-)
klasický nokiatest nebo polský monitortester http://www.geocities.com/tvdarekz/ mají jednu chybu - fungují jen na primárním monitoru, a já ho mám jako duální k ntb. zabral až siemensácký lcdadjust.exe - verze z r.2005 umí přepnout na druhý monitor.
místo něj jde taky použít stránku s patternem 1px černé/bílé body http://www.bockey.teamos2trier.de/LCDADJ/PATTERN.HT M pro nastavení "clock phase", je to lepší než od oka podle vlasového písma, budu teď oba nechávat na 50%.

nativní rozlišení 1280b, refresh 60hz, kabel celkem 3.5m (mám stíněný prodlužovák k ntb a stolnímu pc) - a po nastavení bych řek že je to slušné, žádné rozmazání.

edit: tak proto ty změny - teď jsem lcd přepojil k pc s jinou grafikou; stejné rozlišení i refresh, ale nastavení phase-clock už chtělo změnit. závěr: dvi připojení to jistí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny