Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LCD MONITOR

Dobrý den, prosím o radu. Koupil jsem nový monitor LCD LG. U PC mám stále připojený starý klasický monitor, taky LG, ale nevím zda ten starý musím nějak odinstalovat???!!!
A potom ten nový (LCD) se musí zase instalovat, nebo se to najde samo??? CD je sice přiloženo, ale jsem opravdový PC LAIK a moc tomu nerozumím. Předem děkuji za každou radu a prosím o podrobnější vysvětlení, opravdu tomu nerozumím... děkuji David

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pardon že tu resuscituju už staré téma, hraju si totiž se svým novým lcd HP LP1965, a protože je při… poslední
lední brtník 28.01.2007 23:31
lední brtník

pardon že tu resuscituju už staré téma, hraju si totiž se svým novým lcd HP LP1965, a protože je připojený přes analogový vga k notebuku, rýpu se v nastavení. dávám to tu hlavně kvůli nastavovátkům.

taky jsem si ten krám pošteloval líp než podle oka, zkušební obrazce nejsou úplně k ničemu :-)
klasický nokiatest nebo polský monitortester tvdarekz mají jednu chybu - fungují jen na primárním monitoru, a já ho mám jako duální k ntb. zabral až siemensácký lcdadjust.exe - verze z r.2005 umí přepnout na druhý monitor.
místo něj jde taky použít stránku s patternem 1px černé/bílé body http://www.bockey.teamos2trier.de/LCDADJ/PATTERN.HT M pro nastavení "clock phase", je to lepší než od oka podle vlasového písma, budu teď oba nechávat na 50%.

nativní rozlišení 1280b, refresh 60hz, kabel celkem 3.5m (mám stíněný prodlužovák k ntb a stolnímu pc) - a po nastavení bych řek že je to slušné, žádné rozmazání.

edit: tak proto ty změny - teď jsem lcd přepojil k pc s jinou grafikou; stejné rozlišení i refresh, ale nastavení phase-clock už chtělo změnit. závěr: dvi připojení to jistí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru