Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tiskarna pro takove to domací občasne tisknutí

Aj repas originál vycákanej cartridge niekoľko krát opakovane naplnený s neorigoš atramentom bude vypadať v tlači na 100% kvalitu. Záleží, ako sa s citom a odborne zaobchádzalo s náplňou a tonerom pri jej plnení, či bola vákuovo odvzdušnená, nezabublinkovaná, či netlačila nasucho bez atramentu, bola cartridge na kontaktoch resetovaná, nenechávali sa zaschnúť metalické trysky. Lebo atrament pôsobí zároveň na piezoelektrikum ako mazivo, má presne stanovenú viskozitu, mernú hustotu a vodivosť.

Tieto fejky, ktoré si sem linkol za desatinu ceny, sa kupujú podľa šťastnej ruky, tiež ich ochotne vymenia v prípade, ak zlyhajú.

Ono je lepšie kúpiť kvalitný origoš, po vyprázdnení si ho doma na kolene naplňať aj fejkovoým atramentom podľa výrobnej šarže. Chce to cvik, hlavne nezavzdušniť atrament pri plnení. Takto sa dá ušetriť majland pre fyzickú osobu, ktorá pravidelne tlačí.

Dnes je ideálne prejsť na laser, sú lacné, nemajú problém so zasychaním trysiek ak sa vo vykurovanom, suchom byte netlačí apod. Lebo aj pri netlačení si SW riadené atramenty automaticky odprsknú, čím sa míňa atrament do luftu, do doku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny