Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Robím niečo na PC a zrazu na monitore NO SIGNAL, no PC beží dalej/pri vypnutí HDD píska

Ked to zhasne, tak funguje este numlock?
-to neviem - neskúšal som. Ked mi to o mesiac vypadne 4-krát tak ti dám vedieť. A počkaj, ako to vlasne myslíš? Ved na monitore nemám nič..alebo ty myslíš len či mi pri stisknutí NumLock svieti/nesvieti na klávesnici tá diódka?
Fukcnost PC nezavisi od dotiahnutia nejakych skrutiek
-to mi je jasné, no trochu som googlil, a tiež som našiel podobné fóra. Nič za rozumné rady tam neboli..len niečo v štíle:"máš poriadne dotiahnutý VGA kábel, nemáš v PC malware, vysoké teploty..?"
Dal si napr. pod dosku distancky len na spravne miesta?
-tomu nerozumiem, čo sú "distancky"?Ja som pod dosku nič nedával..
Zapojil si dodatocne napajanie kompletne do zakl.dosky aj do grafiky?
-24 pin konektor by som povedal, že áno. No úplne do konektora ho nedokážem vtisnúť. Medzi konektorom zdroja a konektorom dosky je cca 1/2 mm voľného miesta - taká malá medzierka. To mi tiež príde čudné. Dosť silno som ho tam tlačil, no keby som to skúsil znovu a ešte silnejšie tak asi by som tu dosku zlomil. Samozrejme som ten konektor nepripájal už ked bola doska prišrúbovaná..v mieste kde je 24-pin konektor niesú žiadne skrutky - doska sa tam ohýba. No podložil som pod to diskety a skúsil trochu silnejšie prilačiť, no stále nejde...
- prídavné napájanie som nezapájal. Netreba. Mám APU. Či?
mp3 som nepocuval ale je normalne ze disk po vypnuti "dobieha", co znie jak pristavanie stihacky.
-hmm, pls, stiahni si to vypočuj. Je to krátke a chcem vedieť, čo si o tom zvuku myslíte. A zaujíma ma to hlavne preto, lebo podobné zvuky vydával môj starší extérny, ked blbol..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny