Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Robím niečo na PC a zrazu na monitore NO SIGNAL, no PC beží dalej/pri vypnutí HDD píska

Na začiatok by som začal asi tým, že som dal 2 otázky do jedného vlákna. Týka sa to jednej zostavy(novej)...

PC zostava:
CPU: AMD A6-6400K APU with Radeon HD Graphics, MB: ASUS A88XM-PLUS, RAM: Kingston HyperX Fury 8GB, zdroj: Corsair VS650, HDD: WD Blue 1000GB, monitor: Samsung S22D300..

1) mám taký problém, že ked niečo robím na počítači, tak sa mi zrazu sám od seba vypne monitor. No PC beží dalej(ventilátory sa točia, HDD hučí..). Síce mi to nerobí až tak často, cca 1 mesiac. Dané PC je nové(mám ho od novembra 2014). Včera sa mi to stalo 3-krát a dosť mi to vadí. Prvý a druhý krát sa mi to stalo pri hraní(ani nie tak náročnej CoD4MW). Vtedy som to ako tak neriešil, lebo som to dal za vidu vysokým teplotám. No včera som len pozeral video na YB a zrazu na monitore NO SIGNAL. Tak neviem. Pritom teploty mám OK...
-normál: 37°C
-záťaž: 48°C
-malware tiež nemám a monitor mám na VGA. A uisťujem vás, že je dobre zapojení, t.j. skrutky sú poriadne zašrubované..vôbec neviem čo s tým..
__________________________________________________

2) mám pevný disk Western Digital Blue 1000 GB. Môžem na začiatok povedať, že ide úplne normálne. Pri štarte počítača(Windows nabehne do 25 sekúnd), aj pri čítaní(pomerne rýchlo), aj reštarte, no ked dám PC vypnúť, tak ako keby "zapíska" - vid príloha. Dal som ho aj otestovať HD Tune 2.55, či nemá vadné bloky, no tabuľka je celá zelená..pls čo mám robiť? Vrátiť?
Je to "pískanie" normálne?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny