Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak z DVD filmu vyhodit úvodní nesmysly

Chci si udělat záložní kopii DVD filmu a vyházet úvodní nesmysly (reklamy a další hnusy). Nemůžu však přijít na to, jak to udělat. DVDShrink to umí pouze nahradit obrázkem (nedostatečné). 1ClickDVD oznámí, že disk je chráněn proti kopírování, stejně tak CloneDVD a to i když použiji AnyDVD. Zajímavé je, že kopie jde udělat úplně normálně, bohužel buď jen samotného filmu (bez menu či bonusů), nebo 1:1 se vším všudy. Já však chci zachovat vše (film, menu, bonusy) kromě úvodních pár minut nesmyslů před naběhnutím menu.

Co radíte?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Řešení je zcela jednoduché: 1) Nainstalovat DVD Region+CSS Free - musí být registrovaná verze, proto…
Kříďák 26.02.2007 16:19
Kříďák
No jasně, to je přesně to, co jsem potřeboval. Ani se mně nechce věřit, že se to dalo vyřešit prakti… poslední
Jindra 27.02.2007 06:10
Jindra

Řešení je zcela jednoduché:
1) Nainstalovat DVD Region+CSS Free - musí být registrovaná verze, protože neregistrovaná neumožňuje nastavit klíčovou volbu.
2) Spustit DVD Region+CSS Free - nastavení Add-Ons - Direct Play - Go directly to DVD Menu (druhá možnost, než je nastaveno zde: http://www.dvdidle.com/images/screenshot/bs4_drf.gi f)
3) Zkopírovat DVD jakýmkoliv programem, který podporuje DVD Region+CSS Free. Já používám starý dobrý DVD Shrink, kterým to natáhnu na disk, a pak to po případné další editaci vypaluju v Neru, ale dá se samozřejmě použít i jiný program - dle zvyklostí uživatele.

Výsledkem bude DVD, které po startu spustí hned menu a přeskočí všechny ty "hnusy," které na disku zůstanou v "mrtvém" stavu.

Vyzkoušeno, ověřeno.
Nádhera!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru