Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou navigaci do auta?

Já na Iphone vyzkoušel několik navigací. Waze se mi zdá výrazně nejlepší. Používám ho už 3/4 roku. V Brně žiju a dost důkladně jsem WAZE zkoušel a našlo všechno.

Moje negativní nálady jsou za posledního 1/4 roku, kdy se oteplilo a já začal jezdit na výlety do míst, která neznám a byl jsem tam často poprvé.
Ten Liberec mě dojal asi nejvíc. Jel jsem po správné ulici Švermova, přehlídl jsem mrňavý penzion, waze mlčelo. Pak jsem projel přes trať a nějakýma garážema na této ulici a zabrzdil jsem před vybragrovanou hromadou hlíny. To bylo o půlnoci ze soboty na neděli a já byl v Liberci poprvé v životě. Pak jsem waze raději vypnul, zavolal jsem do toho penzionku ať na mě počkají a navigují mě oni. Pak jsem jel s mobilem na uchu pomalu zpět a až jsem zahlídl Billu, tak na recepci poznali kudy mě poslat.
Zkušenosti Držte se vlevo a ulice pro odbočení blízko sebe, jsem získal nejvíc v centru Liberce.
Telč byla taky zajímavá. Měl jsem objednaný hotel na tom historickém náměstí a waze mě nejdřív posílalo přes lávku a pak po schodech. Tohle naštěstí bylo v pohodě. Ačkoli se v Telči blbě parkuje, našel jsem místo. Bylo to přes den. Chytil jsem jazyka, ten řekl kudy. Já si to prošel pěšky a pak jsem dojel i na to náměstí.

Třeba Znojmo mě překvapilo velice příjemně. Přestože se v centru nedá parkovat ( všude je to na přeplacené karty a MP tam projíždí minimálně 2 x za hodinu ) a zrovna teď se tam dělá kanalizace, našel jsem hotel na první pokus s přesností snad 5m.

Kdysi jsem měl půjčenou navigaci, která mě i upozornila, když jsem někde jel rychleji, než je povoleno. Tuto funkci jsem ve waze nenašel vůbec.

Dík za ten odkaz. Mrknu se tam.

Olda

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny