Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tu první. :-D;-)
Timbermaster 20.03.2007 22:09
Timbermaster
Já si nemůžu pomoct, ale ač jsem vlastníkem Creative zvukovky, tak je prostě nemám rád - občas je s…
Prasak 20.03.2007 22:23
Prasak
Já si taky nemůžu pomoct :-) Celý léta jsem používal starou SB Live (úplně první, žádná 1024 nebo 5.…
ApoCalypse 21.03.2007 09:21
ApoCalypse
Modrou smrt mě dělala Audigy1 - směnil jsem ji 1:1 za SBLive!5.1 - ten nezlobí, ale ani za prd nemůž…
Prasak 21.03.2007 19:14
Prasak
jo, tomu věřím, nikdy jsem se ani nepokoušel protlačit přes digitál víc, než stereo.. s výjimkou AC3…
ApoCalypse 21.03.2007 21:45
ApoCalypse
Mimochodem - ani analog 4kanál mě nejede jak má. Hudba mě hraje ze všech repráků i když nechci (a ne…
Prasak 21.03.2007 23:18
Prasak
Tak to jsi asi zrovna jeden z těch, co má s Creative Labs pech :-) poslední
ApoCalypse 21.03.2007 23:23
ApoCalypse

Já si nemůžu pomoct, ale ač jsem vlastníkem Creative zvukovky, tak je prostě nemám rád - občas je s nima dost problémů: modrý obrazovky, blbě fungující SPDIF, nepoužitelný SW. Nezkoušel jsem řadu X-Fi, ale ani na to nemám nějak chuť.

Trust zvukovky jsem ale nikdy nepoznal na vlastní kůži, nemůžu se k nim vyjádřit.

Já si taky nemůžu pomoct :-) Celý léta jsem používal starou SB Live (úplně první, žádná 1024 nebo 5.1) plus digitální bracket od Hoontechu a za celý léta jediný problém, žádná modrá obrazovka (pravda.. ovladače jsem vždycky používal od Live Platinum, ale i tak..) no a teď už nějaký čas používám X-Fi s čelním panelem (taky kvůli optickým konektorům) a rovněž tak bez problémů (jak W-XP MCE, tak W-XP profi).. nějaký čas mezitím tam byla i Audigy 2 a opět byla bez problémů v obou systémech, jak s modrými obrazovkami, tak digitálním výstupem.. co se SW týče, nemůžu moc sloužit, v podstatě jsem ho nepoužíval (s výjimkou WAVE editoru), až teď u X-Fi je minimálně používání mixéru nutností (jinak se všechny ty přednastavený pitomosti kurvící zvuk vypnout prostě nedaj :-D )

Modrou smrt mě dělala Audigy1 - směnil jsem ji 1:1 za SBLive!5.1 - ten nezlobí, ale ani za prd nemůžu rozjet SPDIF jinak než jen stereo - ať zkusím na 4 nebo na 5 kanálů, tak to nejde. A nejsem s tímto problémem sám. Co jsem se dočetl, tak je to ovladači - v KX Project to údajně jede dobře.
A pokud jde o SW dodávaný Creative - naštval mě hlavně jejich PlayCenter - univerzální přehrávač všeho - univerzálně se zasekával, prolezl mě celýma Woknama jak rakovina a dalo mě práci se toho balastu zbavit. Co jsem zjistil, tak HODNĚ softwaru (a to se týká nejen Creative) má problémy jet ve Windows pod USER účty. To je pro mě zásadní problém, protože já na svém PC jedu jako USER.

jo, tomu věřím, nikdy jsem se ani nepokoušel protlačit přes digitál víc, než stereo.. s výjimkou AC3 a DTS, se kterými není problém (akorát je potřeba zaškrtnout takovou nepatrnou, nevýznamnou drobnost - DD passthgrough :-) ) A jak jsem psal.. jejich soft jsem fakt radši nikdy nepoužil.. nejsem sebevrah :-)

Mimochodem - ani analog 4kanál mě nejede jak má. Hudba mě hraje ze všech repráků i když nechci (a není to nastaveno, aby to tak hrálo). A když nastavím, aby to mělo hrát ze všech 4, tak to ze zadních udělá jakejsi divnej příposlech. Takže to funguje obráceně a ještě k tomu blbě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru