Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Republika v háji kvůli gorile... 8=(

Jak je mozny, ze kazdy internetovy a i tisteny periodikum ma na prvni strance obrovskej clanek o komplikovanym porodu jakesi gorily? To se vazne nestalo ve svete nic dulezitejsiho, nez ze prazska zoo nechala zabreznout prestarlyho lidoopa a ten to holt nezvladnul?
Sorry ze to davam sem, klidne to treba smaznete, ale kdybych si ulevil v nejake diskuzi k te gorile, tak se na me vsichni priznivci toho "chudaka opicky" (zkuste nekomu vysvetlovat rozdil mezi opici a lidoopem) sesypou.
Mozna se na me sesypete taky, ale tahle hysterie me vazne zere! A Fejk si mne ruce, jak necha Kambu zabreznout znovu a jak bude Zoo Praha razem nejsledovanejsi Zoo v zemi.:x:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Docela by mě zajímalo, co si teď myslí např. "Eva M" nebo "merlouska". http://zpravy.idnes.cz/redit…
rokator 09.05.2007 22:18
rokator
Já si myslím to samý co Eva. Ať to nechají na gorilách, jestli ještě chtěj mládě nebo ne. Kambě by… poslední
merlouska 10.05.2007 00:46
merlouska

Já si myslím to samý co Eva.

Ať to nechají na gorilách, jestli ještě chtěj mládě nebo ne. Kambě by mládě prospělo, pokud nebude mít zase takovou blbou smůlu, že mládě bude obráceně.
Jinak je sice hezký, že mají ultrazvuk, připravenej operační sál atd, ale tady jde o minuty a to je příliš krátká doba. I kdyby to měli takhle připravený teď, tomu mláděti by stejně nepomohli. Ultrazvuk je částečně řešením, ale Kamba z toho nejspíš moc odvázaná nebude.

Sem zvědavá, co z toho bude...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru