Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problem s grafickou kartou ATI RADEON X1600

ahojte...mam problem s grafickou kartou...mam gtrafiku ATI RADEON X1600 256 MB a sekaju mi aj nenarocne hry...nie hned ale pocase...najskor som myslel ze treba naformatowat disky alebo preinstalowat windows...ked nic nepomahalo domniewal som sa ze sa mi moze prehriewat PC...tak som zohnal program Everest kde som si dal zmeriat jednotliwe teploty-GRAFIKA=76 stupnow...mnohi mi powedali ze ten program to nemusel dobre odmerat...skusil som otworit bocny kryt bedne a trochu to pomohlo ale nie wela...hry sekaju menej...nemate niekto nejaky lepsi program na meranie teplot jednotliwych casti hardweru? alebo nemate pre mna nejaku radu? DAKUJEM
gragika->problem s grafickou kartou ATI RADEON X1600 (IgorK)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podle mě je problém někde úplně jinde. Já se domnívám, že počítač se přehřívá na procesoru, a že doc… poslední
touchwood 20.04.2007 07:16
touchwood

Podle mě je problém někde úplně jinde. Já se domnívám, že počítač se přehřívá na procesoru, a že dochází k throttlingu procesoru. 76°C není na tuhle grafiku v zátěži až zase tak moc.

pokud je počítač uvnitř zaprasený prachem (obzvláště žebra všech chladičů), SILNĚ doporučuju vše vyčistit a případně počítač osadit i přídavným větrákem na skříni. Mimochodem, tím jsi měl začít.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru