Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem počítač s AMD nebo Intel

Zajimavy komentar, ale dobre je take doplnit, ze to teplo je nejvice z grafiky a ze zdroje v zatezi...

Mel jsem FX 9370 a slusne to hralo, ale taky se neni cemu divit, kdyz to jelo na 4.6GHz stabilne, v pripade potreby na vsech jadrech.

Ale dost uz zesmesnovani INTEL x AMD.... podivej se na definici TDP a u toho sameho wiki clanku najdes TDP dle intelu a TDP dle AMD (a tak spravne dle puvodni definice).

Intel hreje jako hovado, alespon pokud bys cekal, ze 95W TDP Intel procesor bude topit nejak rozumne, omyl! Mel jsem Phenoma II x6 1055T na 3.4GHz, v pohodicce, zadne extra vykyvy, stabilni zahrivani pri zatezi... ted 4770k, teploty litaji jako dobytek a to mam prosim, stejny chladic, ktery zvladnul uchladit to sestijadro...


Je to spis o hustote Watt na plochu. Zkratka se to nestiha tak dobre odvadet to teplo. Co pa topi a potencialne pak vice hluci, kdyz se snazi CPU chladic uchladit teplotu co osciluje na cidle mezi 50 - 70 stupni nebo stabilnich 56 na tom phenomu ?

Intel = marketing, kecy, predhaneji se v tom, ze jsou radoby vice zeleni, vykon jim nikod uprit nemuze, ale to nemuze ani premium cenu. To, ze usetris za elektrinu sou to jenom kecy, protoze 90 % lidi i zde nevyjimaje si v zivote nic neprecte a nespocita, "cannot be arsed" zpusob uvazovani...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny