Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Router - ako predĺžiť jeho životnosť?

Fólia hneď po kúpe samozrejme odlepená, s tými otvormi som to vtedy ako som prehadzoval nožičky nastojato trochu nedomyslel.

BTW. napis ze jak si prisiel na to ze mas vadny router, ptz to vobec nemusi byt routerom.
Minulý týždeň z ničoho nič o desiatej večer niektoré stránky vôbec nefungovali (Google a čokoľvek s ním súvisiace, Facebook, pravda.sk, 21stoleti.cz…), tak som to neriešil s tým, že to bude problém nejakých konkrétnych serverov alebo čosi podobné. Divné ale bolo, že keď som skúsil cez príkazový riadok pingnúť aj weby, ktoré išli (a išli aj po vymazaní cookies/cache), žiadne dáta sa nevrátili (vždy to skončilo Request timed out).

Ráno bolo všetko ok, ale na druhý deň sa problém v podobnom čase zopakoval. Telefonoval som na podporu Telecomu, vraj u nich žiadny problém nebol. Tentoraz ale problém trval len necelú polhodinu a sám zmizol bez akejkoľvek zmeny (dokonca som ani nereštartoval router). Presne to isté sa zopakovalo asi pred 3 dňami, znovu telefonát na hotline, opäť vraj problém u mňa, technik tvrdil, že s vysokou pravdepodobnosťou je za tým práve router, po jeho reštarte problém odoznel. Včera zase presne takýto istý scenár, po reštarte routera to začalo fičať v pohode.

Dnes ráno mi kamarát akurát požičal svoj starý router (D-Link DSL-2641R), zatiaľ ide bez problémov, ale zrejme je ešte predčasné vyvodzovať závery.

Edit: A nestáva sa to vždy v rovnaký čas, včera napríklad k tomu došlo už okolo 16:00…

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny