Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Alza.cz - vaše zkušenosti s reklamaci?

Zdravím, mám dotaz - mám pulroku starý notebook z alza.cz u kterého začal problikavat display (preinstalovani winu/nahrání aktuálních ovladačů nepomohlo) a tak jsem ho dle instrukcí poslal do serv. Centra výrobce (lenovo) odkud se mi po 20 dnech vrátil, že s notebookem nic není... Po zapnutí notebooků ale problém přetrvává. Rozhodl jsem se tedy odnést v sobotu notebook na pobočku alza.cz, či tedy s daným notebookem, který v zářiče nefunguje jak má..

A můj dotaz zní: Pokud výrobce rekl, že s notebookem nic není, ikdyz to viditelné není pravda, jak se podle vašich zkušenosti zachová alza.cz? Vezme notebook a znovu ho odešle do serv. Centra odkud se zase vrátí po 20 dnech se stejným výsledkem, nebo to bude řešit nějak jinak?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Alza ti moc nebude ochotná pomoci,poněvadž v ZL je uveden seznam smluvních servisů,eventuálně číslo…
pedrosso 11.02.2016 14:51
pedrosso
Alza ti moc nebude ochotná pomoci Co to meleš? V alze nakoupil, v alze nechť reklamuje. Nějaké lejs…
Dale Cooper 11.02.2016 22:46
Dale Cooper
Lenovo ma napr. na ideapad radu servisny zvoz, ktory si objednava zakaznik sam, predajca s tym nic n… poslední
shiro 12.02.2016 20:15
shiro

Alza ti moc nebude ochotná pomoci,poněvadž v ZL je uveden seznam smluvních servisů,eventuálně číslo na svoz záručních oprav. Pokud se ale nenecháš v Alze odbýt,tak ten NB tam vem,předveď a modli se,aby se závada projevila. Měli by písemně doložit že je s popsanou chybou a znovu doručit na servis,jinak chtěj nazpět peníze.

Lenovo ma napr. na ideapad radu servisny zvoz, ktory si objednava zakaznik sam, predajca s tym nic nema, bol by len zbytocnou prestupnou stanicou.
zakznik zavola do lenova, pride kurier, a ked opravia, kurier zase dovezie.

ked v lenove chybu nenasli, nech im natoci video, a nie tu vymyslat nelogicke kraviny.
a tiez, ked to uzivatelovi vkuse robi problem, ako to, ze sa v lenove chyba neprejavila? Nerobi uzivatel nejake haluze, alebo nema daco doma zle, napr. el. rozvody?
alebo si len nemysli, ze nejaka bezna funkcia ntb je vlastne porucha? pretoze "blikanie displeja" je popis problemu jak hovado....

treba preverit vsetko.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru