Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pocitac bezi ale nedela nic

Dobry den,
Vcera jsem neuvazenim resetoval CMOS tlacitkem ktere mam na zakladni desce, protoze jsem mel problem s USB porty, ktere nereagovali na nic. Pote co jsem vsechno zapojil, tak jsem pocitac zapnul ale krome toho, ze vsechno bezi se nic nedeje. Monitor se ani nezapne, sviti na nem porad oranzova kontrolka. Monitor je v poradku, zkousel jsem ho pripojit k druhemu PC...
Prosim poradte mi.

Dekuji za vase odpovedi

Tomáš

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dovolím si citovat Miu: Takže: Pokud se po zapnutí PC roztočí větráky na CPU a grafice a PC přesto…
Boeing 13.05.2007 21:40
Boeing
Dovoluji si odporovat. Vypnutí při dlouhém (5 sec) podržení tlačítka je záležitostí chipsetu a nepot… poslední
Pytlík 14.05.2007 10:39
Pytlík

Dovolím si citovat Miu:

Takže: Pokud se po zapnutí PC roztočí větráky na CPU a grafice a PC přesto nechce naběhnout, i když se tváří, že nabíhá, zkus po zapnutí počkat 10 až 15 vteřin a pak PC krátkým stiskem vypínacího tlačítka vypnout. Pokud zareaguje a vypne se, pak je v háji grafika. Pokud se nevypne, zkus podržet vypínací tlačítko delší dobu (5 vteřin). Pokud se vypne, je v háji ramka. Pokud se nevypne ani po dlouhém stisku, je v háji základní deska. Zkus si sehnat někde reprák do PC (nejlépe z toho tvého druhého PC) a zapojit ho do desky, tam kde má být zapojený (je to označené SPEAKER nebo REPRO, to poznáš...), zapni PC a poslechni si písknutí nebo více písknutí... pokud píská, napiš jak píská a kolikrát píská.

;-)

Dovoluji si odporovat. Vypnutí při dlouhém (5 sec) podržení tlačítka je záležitostí chipsetu a nepotřebuje k tomu ani RAM, ani grafiku, dokonce ani procesor (račte vyzkoušet). Takže ono tvrzení: "Pokud se vypne, je v háji ramka" je poněkud odvážné (může být v háji i procesor, deska, otočený kabel IDE ...)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru