Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook s klasickým HDD bez SSD pro OS?

Tvá reakce mě docela negativně překvapuje. Já mu zcela rozumím a musím s ním souhlasit. Evidentně píše z vlastních nebo přenesených zkušeností. Co mi úplně nesedí je to, že se vyjadřuje ke šrotu o patro níž pod ThinkPady (taky pomalu ale jistě degradují). Lenovo si stále drží svoji vyšší kvalitativní úroveň, která však pomalu ale jistě klesá. Cenová politika je u vyšších ThinkPadů nekonkurenceschopná až otřesná (40 000 +). Evidentně potřebují finančně zalepit ty reklamně-marketingové masírky včetně juchání v kamionech za hlasitého pazvuku duc-duc na cestě ČR.

K dotazu - SSD bych jednoznačně upřednostnil, pokud bude přijatelný ústupek na úkor ceny a nižší kapacity. O snížení hlučnosti není pochyb, to můžu potrdit.
Vzal bych pevné železo s klasickým diskem, dva roky záruky to buď vydržel na HDD a pak dát SSD, nebo hned vyměnil za SSD, HDD dát do externího USB rámečku pro zálohování dat. Ověř si, že je bezproblémová výměna HDD za SSD písemným dotazem u Lenova a že tím nepřijdeš o zákonnou záruku. Doporučuji raději z něčeho slevit a jít k ThinkPadům - mají bezproblémový a velmi rychlý servis v rámci ČR. Ještě si před koupí nastuduj podmínky placených rozšířených záruk, můžeš narazit na něco výhodného.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny