Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosba o pomoc se sestavením herního PC

Dobrý den, původně jsem psal jiné téma viz: http://pc.poradna.net/q/view/1595247-dotaz-ohledne -vyberu-noveho-herniho-pc kde jsem se ptal na názory ohledně výběru 2 sestav na Alze, ale byla mi doporučena varianta že bych si měl spíše lastní PC nechat sestavit tak píši ještě tohle téma.

1. Co potřebuji: Chci PC na hraní her tak aby vydržel dejme tomu 4 roky(pokud to lze :D ). Je mi samozřejmě jasné, že do budoucna bych nehrál hry na Ultra rozlišení a nastavení.Co se týče CASE, tak bych měl požadavky aby tam hlavně dobře fungovalo chlazení, takže aby se tam třeba vešel ještě nějaký větrák navíc, nebo aby v budoucna šla třeba přidat ještě jedna graf karta, paměti atd. Momentálně mám CASE taky celkem velký, takže velikost není problém. Jen snad aby nebyl nějaký úplně hnusný a měl nějaká USB vepředu. Disk normální+SSD. Jinak do PC nemám žádné komponenty vše potřebuji nově.

2. Finanční limit: mělo by to být do 40 000 Kč, pokud by to vyšlo méně budu samozřejmě rád.

3. Operační systém: Víc lidí mě odrazuje od Windws 10 z důvodů toho že si člověk prý nemůže vybírat aktualizace a že mají 10 údajně dost blízko ke špionážnímu softwaru :) . Nyní mám Windows 7 64b a jsem s nimy spokojen. Takže bych si je s novým PC koupil asi znovu, nezapočítavejte je však do limitu, ty si koupím zvlášť. Nebo je nějaký důvod proč vzít Windows 10?

4. Monitor: Monitor hodlám zatím používat můj starší. Bohužel k němu nemohu najít papíry abych přesně napsal jaký je, ale rozlišení plochy a u her je 1920x1080, frekvence 60 Hz. Do budoucna mám v plánu si také kupovat nový až tento aktuální doslouží, ale jsem spokojen s rozlišením 1920x1080 a ani nepotřebuji už větší monitor nebo mít 2 vedle sebe.

5. Sestavení PC: Jediné co jsem kdy sestavoval nebo s pc dělal, tak byla výměna zdroje. Raději si chci PC nechat sestavit(zdarma) a otestovat u CZC, takže i tam bych asi chtěl poprosit o výběr komponent.



Ještě bych se chtěl zeptat jak je to se zvukovou a síťovou kartou, ty už jsou na desce integrované? nebo se musí kupovat také? Co paměti, myslíte že stačí 8 GB, protože mi bylo rečeno, že víc je vlastně plýtvání penězi pokud nepotebuji pc na nic jiného krmě hraní. A vždy můžu v budoucnu paměti doplnit.

Všem předem děkuji za odpovědi.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny