Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může nový router po připojení zavirovat PC ?

Dík konečně za nějaké to "vymáčknutí"... Jak jsem psal hned v úvodním dotazu, ten TP Link byl připojený pouze půl noci, bohužel bez "dozoru", a ráno už to nešlo. Jasně, že jsem vše vrátil do původní sestavy - pouze PC + USB modem Jauwej, TP-L je ze hry, ale dělá to pořád to stejné, někam to odesílá data a Net mám nepřístupný. Resetoval jsem Jauweje,vyčistil disk, projel PC av, nastavil znovu firewal (zapnul a zakázal vyjímky), a ono to začne chodit normálně. Jakmile vypnu a zapnu PC, je firewal opět přenastavený a zase někam letí data - v příloze je obr. grafu příjmaných a odesílaných dat.
Jinak ten tcpwiew je asi dobrý nápad, tuším, co by to mělo dělat, ale nevím, odkud to spustím - myslím správně, že by to mělo zobrazit adresy na které probíhá komunikace? Ještě kdyby to umělo zobrazit soubory či co to stahuje a odesílá, tak by to bylo dokonalý. Jinak pro info - ty av mi neběží současně, spouštím vždy po jednom pouze pro sken, trvale běží pouze Spybote.
Jinak díky, už jsem z toho zoufalej, PC je tady na vidieku moje jediné spojení se světem a takováhle nespolehlivost ("1x za 8 let") mě vytáčí... Alfi.
P.S.: Zrovna jsem někde četl, že určitá serie těch TP-L měla bezpečnostní díru, a pár set tis. se jich dostalo i do ČR. Ale že by hackeři měli zájem zrovna o data z mého PC, kde nic zajímavého není..., a že by stihli podchytit během pár hodin, že se připojil nový nezabezpečený router..?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny