Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může nový router po připojení zavirovat PC ?

Fakt superrrada! Ještě jsi zapomněl připsat, a ty si rovnou lehni do rakve... - no, ono to dlouho trvat nebude, mám 1/2roku 4.tý (nejvyšší) stupeň selhání srdce, měl bych jen ležet v posteli, místo toho jsem celé dny u míchačky, lezu po střeše,řídím (a draze platím) partu brigádníků,co mi tu kopou odpady a žumpy, abych nemusel další- 3.tí zimu lítat 50m přes dvůr na latrinu..., jezdím kácet do lesa, abych měl čím topit , o tekoucí natož teplé vodě se mi jen zdá..., do toho se snažím stále udržet moji firmu na výrobu a servis speciální elektroniky...- takže na hraní s PC není čas. Na vše jsem uplně sám! Před léty jsem si "válel šunky" ve své vývojové laboratoři v Praze, s PC si mohl hrát (a poznávat jej) celé noci, druhý den ráno ve tři odpoledne mi stačilo zajít ke kámošovi do autodílny, tam spravit 1-2 "neopravitelné" el. jednotky, večer dát božkov, a měl jsem na 14dní vyděláno, a mohl jsem si hrát s PC...-nemyslím hry. Jenže Pražská privatizace mě vyhnala na venkov do hnoje, kde nemám čas ani spát..!
Takže jezdím osobním vozem Š440 Spartak, provozní vůz mám Š1203, nákladní Avia30, autobus Neretva, PC mám dva Delly Optiplexy minitowery a v nich stará dobrá XP Pro.... - a nic na tom všem nehodlám 50let měnit! -- Já se omlouvám, vím, že to sem vůbec nepatří, ale aby tu drazí rádci věděli, komu to píšou... Jasně, že mám nový ntb s W10, ale vidím rozmazaně display (nastavení všeho vč. Clear Type nepomáhají - moje vada), takže pro mě nepoužitelný (mimochodem, ten tu chybu s odesíláním dat nemá, ale zase nedávno mi sežral za 2dny celou FUPku 3GB, i když jsem na něm nic nedělal), mám i tabletu Galaxy4, nějak jsem se po nocích v nemocnici zžil i s Androidem, na tamní wifi to běhalo skvěle. Proto jsem chtěl wifi i "domů" - teda na staveniště, abych si mohl drahocenné chvíle v posteli zpříjemnit ještě Netem, proto ten Router, který vše posral.... A já teď nevím, jak 100 hoven. V praze by mi to "můj počítačový mág" zmáknul asi za 20 sekund, ale kde je teď pro Praha....
Díky všem za každou radu - Know How , néé typu: "vyhoď to a kup nové" - to je sice dnešní trend, ale né každému to vyhovuje, navíc je to z 90% zbytečné. Stačí opravdu ta vědomost "Know How" , pak jeden zásah (ať už manuální nebo virtuální) "A JE TO" ! -- Je tu někdo takový?!
Zdraví Alfi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny