Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může nový router po připojení zavirovat PC ?

To Shiro: Já s ničím nevyplakávám na stará kolena!!! Já žil 45let v Praze, v bytě s invalidními rodiči, o které jsem se musel posledních 10let před jejich smrtí starat jako o total ležáky, do toho jsem ještě dělal eletroniku, vybudoval el. laboratoř...-takové věci, na které se tenkrát "čumělo", krom toho jsem si v 93r koupil Teslu Přelouč, pak něco dalšího..., v r.02 pak Magnet-sklady Pardubice, prostě takové radůstky... Jo, milionář nejsem!(povídání by bylo o tom někam jinam). Na léto se pak jelo s kamionem nebo busem a mejma i nemejma lidma někam pařit - do lesa! S barevkou a aparátem. Já musel vždy za pár dní jet domů zkontrolovat "naše" (nemám žádné příbuzné, co by to udělali), a bylo jedno jestli pojedu tahačem, busem(mojim) a vše tam zařídit - uvařit, uklidit, nakoupit.... - už jste někdo jeli do sámošky autobusem a stáli přes celej chodník venku, že se dveře busu otevíraly přesně proti dveřím samky..? Já jo - kolikrát.... - já nebudu sem nic dalšího psát, nepatří to sem...!
Ale to neznamená, že i kdybych si mohl koupit, což teď už nemůžu, vše nové a moderní, že to udělám! Nikdy! Jsem na něco zvyklý, mám to rád, umím to užívat a spravovat... (no teď jsem napsal zase blbost- spravovat umím třebas almaru z RTÓčka, ale ani dvojspojková almárka DSG mi nejni cizí...), a užívat ku prospěchu mému, bez nebezpečí infarktu.
Jinak umím spravit tu zmíněnou telku z 60tých let i dnešní LCDéčka s nejčastější chybou v okolí grafickýho modulu - BGA pouzdro - jak jinak..., ale i to se dááááá.
Ušetřete mě prosím těhle výplodů, prosím o radu, kam zasáhnu, a už ty data nikam nepoběží a otevře se opět kanál pro Internet.
Díky moc, Alfi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny