Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Může nový router po připojení zavirovat PC ?

To Shiro: No tak postěpenno: Nabootovat vím dobře, co je ,- nemám z čeho, vše mám OEMky, když jsem to zkoušel z Francouzských (kdysi) CD Profi boot XP Pro, co se dodávají k 300kW cyklokonvertorům (kde dodnes běží ke spokojenosti stále XP Pro One Touch - jako dotykovka displaye), tak to selhalo- chyběla nějaká knihovna DLL. Jen tak na okraj, kdybys stál vedle tý 300kW turbíny na vzduch, neboli většího větráku, a šáhnul na dotykovce "něco "vedle"" a pak dal Enter, tak už tu dneska nepíšeš... - to jen tak na okraj, kde by ses neudržel... - já se dovedu poprat s problémem většinou - skoro vždy, SÁM , a nikoho neotravuju, když to pro mě není neřešitelný, kurva !
Zrovna tak jako Bios vím dost dobře, co je, mám EMI Bios, i vím, co se v tom dá nastavovat a co to dělá! Aj umím vyměnit battery i při vypnutém PC, tak aby Bios nespadl, stačí připájet supercond, který tam pak nechávám, pač má lepší kapacitu než ta blbá baterka.
Tak máš nějaké řešení mojeho problému? Abych nemusel dělat Reinstal - to je píčovina! - a nemusel jezdit 120km za mojím PC - Mágem do Prahy, který to vyřeší za 20 sekund....?!!
Alfi -- nasranej už.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny