Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC = vrah monitorů?

Je tam problém někde v odrušovacím členu (oprava ale vhodná pro elektronika), může být probitý jeden z "neprobíjitelných a bezpečnostních" kondenzátorů právě v tomto členu..... Ale že by to způsobovalo to přenastavení jasu a kontrastu... - vlastně proč néééé - procák se prostě "restartuje" na firemní hodnoty.
Před léty jsem byl v Č.B. na opravě žehlící linky v prádelně, kde zničehonic začaly rozprostírací packy - "chňapače" na vstupu linky, kde báby vkládaj prádlo, lítat sem a tam - na zabití člověka do hlavy to stačí... Po mnoha fatálních pokusech a měřeních (ani velký Čez si s tí nevěl poradit - byl to opravdu velký problém), jsem zjistil, že v JČ je HDO na 1kHz, který bezproblémů - tehdá analogové zdroje - přes vyschlé elyty (50°C a více v mašinách) prolezl až na napájení procáku, tam s tím trochu "zahoupal", a procák se restartoval a naběhl packy do základní polohy(což znamenalo "odsud-po sud" inkementál snímače-nastavení polohy, pak to fungovalo zas normálně, do příchodu pulzů dalšího HDO. Takže člověk se furt jen učí... - kromě mně, kdy musí na starý kolena i zedničit a kopat žumpy....
Jo takže stará - teda "mladá" , když jsme ještě mohli bydlet v Pze, mi "od popelnic" před firmou na opravu počítačů a periferií co den přinesla monitor - LCD, vždy s nálepkou "Neopravitelné" - každý večer-noc nám fungoval OK, vždy jen závady ve zdroji - probité kondy, vyschlé kondy, zasrané plošňáky, vstupní konektory obalené prachem se svodem...... atd..
Tak se s tím nějak poper, rozhodně vevyhazuj, pokud nejseš Rochild, a jinak se s technikým probl klidně zeptej.
Čauky půlnoc Alfi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny