Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Anketa: Obnovení systému v XP...

Zdravím,

již na několika počítačích, které všechny pocházely z jedné firmy, jsem viděl hned na čisté intalaci vypnuté obnovení systému... Vím, že majitelé těchto počítačů si to nevypli sami, takže to určo vypnuli technici v té firmě. Zajímá mě, jaký na to máte názor, takže si dovolním malou anketku.

Díky!
MaSo.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Mě by zajímala jiná otázka - jestli už někdy funkce obnovení systému někomu pomohla. Já jsem zatím o…
Miloslav 03.06.2007 19:59
Miloslav
Google: "pomohlo obnovení systému" Stačí klikat a číst. A někteří o tom možná nenapsali.
karel 03.06.2007 20:02
karel
Dobře, tak nemyslím, jestli se o tom něco dá někde dočíst. Spíš jsem to myslel, jestli to tady někte…
Miloslav 03.06.2007 20:07
Miloslav
Ano už několikrát to pomohlo. Trojan - nešel smazat. Obnova do bodu tak týden dozadu. Pak jsem ho sm… poslední
Lada 05.06.2007 08:47
Lada
Agrument, že firma vypíná obnovení kvůli možné virové nákaze, je poněkud divný. To by potom prodejci…
MaSo 04.06.2007 10:28
MaSo
Predavaju sa auta aj bez ABS. Je na kupcovi ci vie o tom ze nejake ABS existuje a ci si to pri kupe… nový
MM.. 04.06.2007 11:30
MM..
... a ABS funguje tak ako ma na rozdiel od mrkvosoftich nezmyslov. Tak třeba na suché cestě ABS jen… nový
MaSo 04.06.2007 12:09
MaSo
ABS robi auto ovladatelnym pri prudkom brzdeni, aj na suchej ceste. Nie je lepsie vypnute nikdy. S A… nový
MM.. 04.06.2007 12:40
MM..
Myslim si ze firma by mela instalovat vse co je na instalaci nastavene a jenom v pripade ze se jedna… nový
kmiki 04.06.2007 12:22
kmiki
Ale , ja coby domaci uzivatel jsem ten co rozhoduje co si na pocitac nainstaluji Ak vies co to obno… nový
MM.. 04.06.2007 12:45
MM..
No, tak to děláš ty, tak to dělám já, ale moje zkušenost je, že typický BFU se panicky bojí kliknout… nový
jirka44 04.06.2007 13:04
jirka44
TO MM /to ja take vim a umim si to taky nastavit ,ale jsou taci co na to neprijdou ani po smrti , a… nový
kmiki 04.06.2007 13:11
kmiki
Taky to vypinam. Mezi nami, kolik z vas si necha puvodni instalaci, kterou vam predinstaluje nejaky… nový
Abox 04.06.2007 14:45
Abox

Ano už několikrát to pomohlo. Trojan - nešel smazat. Obnova do bodu tak týden dozadu. Pak jsem ho smáznul i z registrů a v poho. 3patně naistalovaný soft /děckama/ taky nešel odstranit ani z registrů - tak šup bod obnovení před tím neš mi ho tam naistalovali a ručně smazal. Atd.... Pravda neznal jsem před tím progrma Erunt - možná by v takových případech pomohl taky dostatečně - ale toto mi taky pomohlo.

Predavaju sa auta aj bez ABS. Je na kupcovi ci vie o tom ze nejake ABS existuje a ci si to pri kupe uvedomi ze co chce a co kupuje. Ked o tom nevie tak kupi urcite auto bez ABS ptz je lacnejsie a prip. ma krajsie klucky :))
Inac porovnanie s ABS a autami je pritiahnute za vlasy, auto je vec v ktorej ide o zivot, a ABS funguje tak ako ma na rozdiel od mrkvosoftich nezmyslov.
PC (bezne predavane) su na urovni hracky (ako napr. auticko na dialkove ovladanie, nie ako auto). Ak hrackarske auticko nezastane a narazi do steny lebo je zarusene pasmo lebo predajca nastavil vsetky dialkove ovladania na jeden kanal, a zakaznik si to neprestavi lebo je blby, tak je to problem zakaznika nie predajcu.

Myslim si ze firma by mela instalovat vse co je na instalaci nastavene a jenom v pripade ze se jedna o zakazkovou instalaci instalovat to co si rekne zakaznik

Nevim jak firemni pocitace u techto bych to pochopil prece jenom je na spravu pocitacu jeden clovek a ma nastavena prava ze instaluje jenom on .
Ale , ja coby domaci uzivatel jsem ten co rozhoduje co si na pocitac nainstaluji a pisi proto ze zrovna dnes jsem tuto funkci musel vyuzit k tomu abych se vratil k funkcnimu pocitaci.chtel jsem si totiz nainstalovat hru ale japonskou verzi a instalator mi zmrsil nektere systemove soubory a castecne prepsal prehravac videa ,samozrejme ze hra sla do kyblu a s ni i prace na titulcich k filmu tak 3hodiny prace ale dobre mi tak .pro domaci pouziti je to dobre pokud se hodne zkousi instalovat.A i presto mi 90 procentni system jede uz 2 1/2roku a bod obnovy jsem pouzil asi trikrat z toho 1x pri napadeni virem.
Takze je to spis o tom co komu vic vyhovuje .

Ale , ja coby domaci uzivatel jsem ten co rozhoduje co si na pocitac nainstaluji

Ak vies co to obnovenie systemu je a ako sa s tym naraba, co ti brani po kupe takeho PC tu funkciu zapnut? Ked si kupim PC s predinstal.Win tak v prvom rade prejdem vsetky nastavenia a zapnem/vypnem si vsetko tak ako ja chcem, dolezitych nestaveni su desiatky a urcite ich predajca nenastavil tak ako chcem ja, preto je to pre mna samozrejmost prejst si u novych Win vsetky nastavenia. Ty si nastavenia Win nepozeras?

No, tak to děláš ty, tak to dělám já, ale moje zkušenost je, že typický BFU se panicky bojí kliknout v kterémkoli programu na tlačítko "Nastavení", jenom aby něco nepokazil. Týž uživatel ovšem ochotně odkliká každé "OK", které mu vyskočí na obrazovce:-)

TO MM /to ja take vim a umim si to taky nastavit ,ale jsou taci co na to neprijdou ani po smrti , a ze jich znam dost co jim chodim spravovat pocitace,. ja to mam zaple protoze jsem jaksi jeste nenasel ten spravny program na zalohy coz v brzke dobe zmenim. Ale kdyby to bylo vypnute tak jsem tady na poradne s dotazem ""spadl mi pocitac co mam udelat"" ja vim zdvihnout ho k oknu a pustit Tak je to se vsim kdyz to nemas tak to zrovna potrebujes.
Zakon Padajiciho H***A anebo Murphy!!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru