Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Též bych to rád věděl, která utilita to dělá spolehlivě. Nyní jsem se podíval do Everest Home Editio…
OtaDrak 05.06.2007 11:29
OtaDrak
Spolahlivo to robi utilita prilozime_meraci_pristroj_na_kontakty_baterie.exe Kazda ina utilita moze… nový
MM.. 05.06.2007 11:43
MM..
Tak poplach byl zbytečný a poznatky. V Everestu údaj VBAT Baterie je pro mě čert ví o čem, nevztahuj… poslední
OtaDrak 05.06.2007 12:20
OtaDrak
Neboj sa az ta baterka bude slaba tak to urcite spoznas (CMOS checksum error, prip. problem s casom/… nový
MM.. 05.06.2007 11:46
MM..

Též bych to rád věděl, která utilita to dělá spolehlivě. Nyní jsem se podíval do Everest Home Edition 1.51 a zhrozil jsem se. Před půl rokem jsem se ji vyměňoval a nyní má 1,09V (údaj v senzorech pod VBAT Baterie). Potíže zatím nemám a k tomu Everestu. Verze 2.20.300b mi voltáž neukazuje vůbec. Za chvílí se budu prohrabávat k baterce, vyměním a starou změřím měřákem. Pokud výměnu provedeš rychle BIOS nemusíš nastavovat, dosud mi to tak fungovalo - uvidíme mif.

Tak poplach byl zbytečný a poznatky. V Everestu údaj VBAT Baterie je pro mě čert ví o čem, nevztahuje se k baterce. V BIOSU jsem v H/W Monitor údaj neviděl. A baterka po přeměření měla 3,05V, tetˇ už je tam nová a za rok dva ji přeměřím. BIOS jsem nenastavoval, pouze čas byl nějaký původní. Ten jsem seřídil na atomové hodiny v Americe až ve Windows.

Neboj sa az ta baterka bude slaba tak to urcite spoznas (CMOS checksum error, prip. problem s casom/datumom). Pisal som vcera ze baterka by mala vydrzat v doske aspon dva roky, slovo "aspon" znamena ze moze vydrzat aj 5rokov aj 10rokov (zavisi od konkretnej baterky a dosky).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru