Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kontakt na společnost Samsung?

Rád bych napsal mail společnosti Samsung (ne v ČR), ale nikde nemůžu najít příslušnou mailovou adresu. Na webu samsung.com sice nějaký kontakty jsou, ale buď telefonický nebo přes formulář k některým zařízením. Zkusil jsem obligátní info@samsung.com, ale schránka evidentně neexistuje. Českýmu zastoupení jsem už psal, ale jejich odpověď mi nestačí. Poradíte?

Pavel

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zkoušel jsem psát na všechny tady uvedený/naznačený adresy a vracelo se to jako nedoručený, až na ad… nový
Pavel 13.06.2007 23:36
Pavel
V tom pripade najlepsie urobis ak pojdes sem ContactUs.htm a kliknes si v zozname asi na notebook PC… poslední
MM.. 14.06.2007 00:29
MM..

Zkoušel jsem psát na všechny tady uvedený/naznačený adresy a vracelo se to jako nedoručený, až na adresu od kmochny: merchant@samsungcorp.com

Důvod, proč jsem psal Samsungu: rád bych zakoupil Q1 Ultra tu v ČR a český zastoupení mi odepsalo, že o termínu uvedení na náš trh nic neví, tak jsem to zkusil touhle cestou. Kdybych se snad dočkal uspokojivé odpovědi, dám vědět. Díky všem!

Pavel

V tom pripade najlepsie urobis ak pojdes sem ContactUs.htm a kliknes si v zozname asi na notebook PC, a zadas otazku do formulara, vyber zo zoznamu to na co sa pytas a typ otazky vyber asi najlepsie "purchase" a napis co chces. Neboj sa ono im to interne urcite dojde emailom a tymto sposobom to naozaj dojde tomu kto o tom konkretnom produkte a type_otazky aj nieco vie.
Vypln tam svoj email, adresu nevyplnuj :-)
A keby to nahodou po volbe spravnej krajiny islo zas len na tu cesku podporu tak napis este raz a vyber krajinu tu kde sa ten notebook predava :-)

Ak to posles kdesi na merchant tak z toho asi tam budu dost nestastni :-) ptz to je tusim o uplne niecom inom.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru