Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet přes WIFI router

Zdravím všechny příznivce pc poradny :)

Měl bych prosbu ohledně připojení k internetu. Je jasný, že toho už bylo napsáno mnoho, ale já jsem asi slepej a nic jsem pořádného k mému případu nenašel. Tak jen stručně:

Mám od poskytovatele v bytě standardní síťovou přípojku, pán mi ji přišel aktivovat přes počítač. Resp. ona byla aktivní, jen mi do PC zadal údaje ze smlouvy: IP adresa, Brána, Maska a DNS. Pokud zadám údaje přímo do PC a kabel je připojen přímo k němu, tak není problém. Internet frčí...

Nicméně jsem si chtěl zřídit domácí WIFI síť. Vzal jsem proto svůj starší wifi-router EDIMAX EW 7209APg. Pohledal jsem na netu, našel jsem si návod od přístroje a dle tohoto postupu jsem si to zkusil aktivovat. http://it.cestuji.info/wifi-router/wifi-router-za- routerem.php

Nicméně neúspěšně. Dostal jsem se do bodu, kdy jsem změnil přístupovou IP adresu routeru (ani nevím proč). Po restartu jsem připojil kabel ze zdi ze síťové přípojky a nic...Moje otázka zní:

Kam mám teď napsat ty údaje od poskytovatele? Udělal jsem screen té nastavovací obrazovky routeru. Nevím co teď s těmi údaji. Když to napíši nahoru, tak to se mnou nemluví...Jak to máme dále nastavit?

Poradil by někdo prosím? :)

Pokud by byly potřeba další screeny, tak mohu poskytnout.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny