Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ztráta rychlosti internetu mezi routerem Netis WF2411 a mostem TP-link TL-WR743ND

Tak v připojení mezi TV a hlavním router je ještě nějaký problém, protože připojení na internet je z TV, která je připojena k hlavnímu routeru Netis přes druhý router TP-link nastavený do módu "client",funkční vždy jen omezenou dobu. Například chvíli po té, co udělám a uložím změnu v nastavení konfigurace sítě v routeru TP_Link, restatartuji jej a z TV se pak připojím do web rozhraní routeru Netis. Pak spojení funguje bezvadně v posledním případě cca 2 minuty, následně se spojení TV do internetu přeruší a nelze jej obnovit ani restartem routeru TP-link.
Připadá mi, že tenhle problém nastal po tom, co se druhý router(TP-link) přepnul do módu client. TV ale i ostatní zařízení připojená kabelem ( s pevně nastavenou IP)do druhého routeru pak náhodně a po krátkou dobu indikovala funkční spojení do sítě i internetu, to se ale vždy po chvíli přerušilo a už se ho nepovedlo obnovit.

Napadá někoho, co by mohlo způsobovat tohle přerušení spojení. A jestli by mohla pomoci rezervace adres v hlavním routeru?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny