Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je rádce "místní vysírka"?

Nevidím sebemenší odezvu/vyjádření od vedení poradny klik, tedy mimo jednoho pana moderátora.

(pokud jste někoho označili rádcem, tak by asi bylo taky dobře, aby dotyčný měl taky jakousi vaší podporu či usměrnění a ne dělat mrtvého brouka)

Děkuji za vyjádření.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Udrzat tu tenku rovnovahu, aby tu bolo, co najmenej konfliktov je pomerne tazke, aj ked poradna ma u…
fleg 25.01.2017 07:06
fleg
Jo, Karel umí "šlehnout" tak, že se tomu tazatel sám zasměje, ale i současně zastydí. Navíc jsou jeh… poslední
jege 25.01.2017 23:55
jege

Udrzat tu tenku rovnovahu, aby tu bolo, co najmenej konfliktov je pomerne tazke, aj ked poradna ma uz relativne slusny vek na to, aby sme to zvladali. Kazdy kto pracoval chvilu s ludmi vsak potvrdi, ze praca s ludmi je vzdy ta najtazsia.
K titulu radca len tolko, ze sa dava za vedomosti, a konkretne ms ich urcite ma.
K pojmu vysirka...musim sa zastat Prasaka, pretoze najcastejsie sa uzivatelia stazuju na Karla a ms, ale mne osobne pripada Karlov humor naozaj vtipny, kdezto ms je taka agresivna forma pokusu napodobnit ho.
Prispevky ms mi pripadaju skoro vzdy zbytocne utocne, upozornoval som ho to x-krat, ale je mi jasne, ze ho uz neprevychovam a ze je to jeho "styl". Podobne je na tom napriklad Shiro, tan vsak nastastie "nema titul". A mozno ma, uz si ani nepamatam...to je jedno.
Inymi slovami...ak sa do vlakna zapletie ms a nie je prvy casto sa jeho odpoved strati medzi ostatnymi a tazatel sa nam nestihne urazit. Ale ak nejakeho novacika "privita" na poradni zrovna on je takmer iste, ze nam ho odplasi. Jeho prinos je tym padom diskutabilny.

Jo, Karel umí "šlehnout" tak, že se tomu tazatel sám zasměje, ale i současně zastydí. Navíc jsou jeho rady často nejtrefnější a nejpřesnější. ms se spíše snaží dotyčného znevážit a zešměšnit, ale občas také překvapivě dobře poradí. Trochu méně žlučovitosti by bylo jenom k užitku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru