Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sd karta 64GB nejde rozdelit na dva oddily

Ja tu pisem fakty ktore platia a viem do posledneho bitu a sektoru jak to funguje (odlisnosti su v konkretnych verziach OS, aj to som pisal. Neexistuje jeden android, a neexistuje jeden windows).
Pises furt ze "nejde" a nikto nechape co ti nejde. Vytvorit oddiely ide na vsetkych kartach, ptz to nezavisi nijak od karty. Oddiel su len data v tabulke oddielov, karta na to vobec nema ziaden vplyv.
Ked ti nejaky konkretny OS nejaka presna verzia OS s nejak vytvorenym oddielom nejde, tak musis riesit ze jak presne vytvorit oddiel pre danu presnu verziu OS, ptz to zavisi len od toho OS ze ci s tym vie potom pracovat (a ako uz som pisal Win aspon tie starsie a cez USB s tym druhym oddielom pracovat nevedia. S prvym vedia. W10 som ale netestoval.)

P.S. co sa tyka toho deleneia v androide tak stale neviem naco to chces delit. Jak sa davaju App na sd kartu zavisi od verzie androidu, v kazdej to je inac. A po novom aj od vyrobcu telefonu (napr. samsung tu moznost tusim v 6.0 uplne zrusil, ostatni to tam este maju)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny