Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jakou IP kameru?

Som zvedavy ako bude fungovat.
Fungovat jaksi funguje. Ještě trochu doladit. Já to dělám při své normální práci.

V podstatě kamera skoro na první šlápnutí ( nainstalovaly se 2 doplňky do IE ).
NVR 9 se nejdřív nechytalo vůbec. Pak jsem našel, že tam musím dát nový FW. Zazálohoval jsem konfiguraci a udělala upgrade. A dost mi zatrnulo, protože restart trval asi 1/4 hodiny než se NVR začal ozývat. Já už začínal mít pocit, že se neprobere. Ale teď už dobrý. Spíš s NVR9 neumím zacházet. On to dřív instaloval jeden z konstruktérů, a když si nevěděl rady pozval si nějaké kamarády. Já to teď dělám poprvé.
Takže potom, co jsem upgradoval FW na NVR 9, nainstaloval se další doplněk do IE.
Výsledek je, že v IE vidím NVR9 a skrz něj všechny 3 nainstalované kamery. Samostatně přímo vidím novou kameru BU-2015, jednu ( poslední z koupených ) OD-325HD. Třetí kameru = POE-2600HD přímo z IE nevidím, což je docela problém. To je kamera s nastavováním polohy a já ji potřebuji sklopit trochu dolů. Zatím to dělám tak, že ve FF vidím menu bez obrazu a obraz vidím v NVR. Tak to nějak nastavím a už s tím nehýbu. Problémek je, že při výpadku proudu se kamera nastaví do své střední polohy.

Airlive support na mail s dotazem na pluginy nereaguje. Nejraději bych všechno dělal přes FF, ale tam jede jen OD-325HD. Podle fóra je nějaký plugin pro FF, ale nefunkční, což mohu potvrdit.

Budu hledat dál.
Pokud by se našly nějaké tipy, budu rád.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny