Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem K čemu je Adobe Reader Synchronizer?

Nainstaloval jsem si Adobe Reader 8 - Czech a rázem se mi mezi programy, spouštěnými po spuštění Windows kromě speed Launcheru, objevil i "Adobe Reader Synchronizer". Nevíte k čemu je ten synchronizer?
Změna předmětu, původně: adobe reader synchronizer (host)

Předmět Autor Datum
První odkaz v Googlu: http://blogs.adobe.com/barnaby.james/2006/12/the_ad obe_synch_1.html
host 11.09.2007 20:24
host
Bohužel, v maďarštině je mi to nanic
Honza2 11.09.2007 20:33
Honza2
A nikdo v tvém okolí neumí víc než rodný jazyk?! Dobrá, co tedy toto: Shared Review ale přináší vý…
host 11.09.2007 20:57
host
Nevím jak je tomu u jiných lidí *), ale jak Launcher, tak Synchronizer by se mi na PC spustil jen je…
L-Core 11.09.2007 21:39
L-Core
Já dokonce kromě Foxit Readeru používám Acrobat Reader v 5.5. :-) Vyšší se mi spouštěl jednou tak dl… poslední
Kráťa 11.09.2007 22:13
Kráťa

A nikdo v tvém okolí neumí víc než rodný jazyk?!

Dobrá, co tedy toto:

Shared Review ale přináší významné vylepšení i oproti původnímu sdílení přes online úložiště. Zatímco dříve tato "browser based" metoda potřebovala poměrně sofistikované nastavení (například WebDAV serveru) a ani způsob, jakým se pak pracovalo s komentáři nebyl právě ideální (mimo jiné bylo možno anotovat jen z prostředí webového prohlížeče, složité byly updaty komentářů aj.), nyní se situace výrazně změnila (ale s ohledem na dříve nastavená komentářová workflow zůstala možnost browser komentování v novém Acrobatu zachována).

Rozšíření jsou takto patrná již v případě volby úložiště komentářů, kdy se mimo síťové složky a WebDAV serveru dá volit také SharePoint workspace, podle vyjádření Adobe funguje sdílení i s iDisk úložišti, což zřejmě uživatelé Maců hojně ocení. Sdílený soubor je pak možno distribuovat jakkoliv (tedy i e-mailem, resp. dokument může libovolně putovat, browser-based komentování předpokládalo pevné umístění na serveru s poznámkami), na serveru se musí sdílet pouze komentáře, údaje o umístění komentářů jsou vloženy do těla daného PDF dokumentu. Odpovídající nástroje pak zajišťují synchronizaci komentářů se serverem, upload a download poznámek je možný nejen manuálně, ale i automaticky, v zadaném časovém intervalu, s pomocí malé utility (tzv. Synchronizer), která běží i v případě, že není spuštěn Acrobat. Stahování probíhá na pozadí, takže není třeba - oproti browser-based komentování - čekat, až se komentáře nahrají. Synchronizované komentáře jsou ukládány lokálně, takže je možná i offline práce, poté, co jsou staženy nové komentáře, je na to uživatel upozorněn a může otevřít příslušný dokument, stejně tak je uživatel upozorněn na existenci nových komentářů ve chvíli, kdy otevře příslušný dokument. Díky lokálnímu uložení se při další synchronizaci stahují jen nové komentáře.

aa8skup.html

Nevím jak je tomu u jiných lidí *), ale jak Launcher, tak Synchronizer by se mi na PC spustil jen jednou a to poprvé. Zlatý FoxIt Reader! ...a na to jedno procento problémových *pdf mi stačí sedmičková verze AR.

*) nepracujících přímo s "velkým" Acrobatem

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru