Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SW zvysenie vykonu

Dobrej ;-)
Chcem vyladit po SW stranke pocitac, lebo paru novsich hier mi nejde hratelne ani na nizkych nastaveniach (1024*768 vypnute efekty, AA apod) a tak sa pytam ako este odladit PC? Mam 1GB DDR1, P4 2,4GHz, 128MB 6600agp, SATA1 disk, WXP SP2. CO sa da nastavit aby hra lepsie fachala ? NEjaka virtualna pamat alebo ? ?
Diky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
SW nastavením se nedá vylepšit skoro nic. Můžeš zkusit nějaké taktování, ale stejně to IMHO nikam ne…
MaSo 05.12.2007 20:44
MaSo
Za normálních okolností se to skoro vubec zlepšit nedá,pravda. Nadruhou stranu se to celkem slunsne… poslední
AZOR 06.12.2007 18:57
AZOR

SW nastavením se nedá vylepšit skoro nic. Můžeš zkusit nějaké taktování, ale stejně to IMHO nikam nepovede... Raději investuj do nové grafické karty, do AGP se dá sehnat nějaká ta X1950, to by byl pro tebe velký vykonnostní skok...

Vyvaruj se instalování jakýchkoliv MemoryOptimizerů, defragmenterů a nevím čeho ještě. Určitě si nepolepšíš, spíš naopak!

Za normálních okolností se to skoro vubec zlepšit nedá,pravda. Nadruhou stranu se to celkem slunsne pomoci softwareu zmrvit :-D - (a tedy pak opětovně sofwarově zlepšit...).

Tazaci doporučuji najít DVĚ,TŘI hry,3Dmark01, zkusit na nich FPS a porovnat to s výsledkamna na netu. A pak spekulovat o tom jestli je slabel hardware nebo je nějaké nastaveni špatně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru