Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nahrávání analogového videa při hraní her, nebo graficky náročných aplikací - nahrávání se přeruší

Zdravím všechny,
potřeboval bych nahrát dost dlouhé video z kamery, kterou mám připojenou do karty Leadtek VC100XP. Nahrávání není problém do té doby, než zapnu nějakou hru, nebo jen zmačnku CTRL ALT DELETE (u Vist přeskočí na modrou obrazovku s výběrem dalších možností), tak se nahrávání přeruší. Zkoušel jsem nahrávat v programu WinFast PVR a v Cyberlink PowerDirector a u obou se nahrávání přeruší (u PDR korektně, u WinFast PVR začnou běhat pruhy po obraze). Věděl by někdo poradit, co s tím? Popřípadě jaký progam by to zvládnul?
Předem díky za reakce
konf.: CPU E6750@3Ghz, 4 GB RAM, Vista Business 32b, ATI HD3870, Leadtek VC100XP

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zjistil jsem, že to dělá jen u kodeku MPEG (1 i 2). Nekomprimované AVI je ale moc velké a ostatní ko…
shark.jd 09.01.2008 22:15
shark.jd
Podle mě je to chyba/vlastnost programu k tv kartě kterým to grabuješ. Nepoznám z toho screenu jestl… nový
MM_tank 10.01.2008 02:37
MM_tank
Díky za radu. Byl to PVR1, ale problém přetrvává i s PVR2. Zkusit VirtualDub mě nenapadlo, ale obraz… poslední
shark.jd 10.01.2008 16:24
shark.jd

Podle mě je to chyba/vlastnost programu k tv kartě kterým to grabuješ. Nepoznám z toho screenu jestli máš aplikaci winfastpvr nebo winfastpvr2. Jestli je to starší zkus tu winfastpvr2.

Nevím jestli by to nešlo grabnout třeba virtualdubem nebo přes Windows Movie Maker. Každopádně bez jinýho sw jsi v pr..., pusť to a jdi na :beer::beer::beer::beer::beer:.

Díky za radu. Byl to PVR1, ale problém přetrvává i s PVR2. Zkusit VirtualDub mě nenapadlo, ale obraz při nahrávání se v něm obravdu neseká a video se nezkracuje! Zdá se, že VD to zmákne. Jediný problém je, že v kompresi není možnost kodeku mpeg a rozlišení jde ma 352*288, jinak to vyhodí Error 418: Nepodporovaný formát videa. Věděl by někdo v čem by mohl být problém? Proč nejde nastavit vyšší rozlišení?
Posílám ti jedno virtuální:beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru