Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem preinstalovani celeho systemu

Potreboval abych pomoci, tedy spis poradit...
Mam notebook Acer neco pres rok. Ted mi zacal blbnout, pomalu nabiha pri zapnuti (asi 10-15 minut),a vse co chci spustit pote word ci jakykoliv jiny program nebo prehravac, jde to desne pmalu, kdyz pustim neco se zvukem,je to taovy desne tahly,pomaly zvuk...treba kdyz pustim film...obraz bezi, zvuk je desny...
Nemate s tim nekdo zkusenosti?
Vir jsem zadny nenasla...mam Avast.
Jsem z toho uz zoufala..
Musim preinstalovat cely system? Pri uplne prvnim zapnuti jsem si to zalohovala na cd vse.
Zvladnu tu instalaci pripadne sama nebo je nutn dat to do rukou odbornika? Mohu tim neco pokazit?
Dekuji moc predem za rady...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Může to být buď zaneřáděním systému nebo odcházejícím pevným diskem. Ať to dáš do rukou odborníka ne… poslední
MM_tank 31.03.2008 00:15
MM_tank

Může to být buď zaneřáděním systému nebo odcházejícím pevným diskem. Ať to dáš do rukou odborníka nebo to doneseš tam kde jsi to koupila stejně první zkusí nainstalovat windows znovu. Poslání na reklamcí přímo do acer servisu bych nedoporučoval neoprávněná reklamace se tam počítá docela draho /tak tisíc s poštovným/.

Vše si zazálohovat stejně musíš tak to vypal pokud to jde. Pokud ti dali recovery cd/dvdčka nebo máš v manuálu že máš při startu zmáčnkout nějaký čudlík aby se spustila recovery tak to klidně zkus po vypálení dat tím nic nezkazíš.

Pokud nemáš recovery dvd ani v manuálu není návod jak ji pustit při startu a zárověn jsi dostala nějaké média s nápisem napřiklad windows vista home nebo windows xp tak se to instaluje z toho. Pak je potřeba další cdčko z ovladači, které se při vhodné konstelaci nainstaluje díky pár klikům myší. Pokud bude vše klapat mohla bys to zvládnout ale to ti nikdo nezaručí. Pokud nemáš média nemáš možnost to sama vyřešit. Pokud se ti to nepodaří donést to můžeš stejně/s napáječem a dodanýma dvd/ Běžná cena za přeinstalování windows je 500-1000kč dle rozsahu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru