Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cestování s notebookem

Letím do Londýna a potřebuji ssebou vzít notebook. Ještě nikdy jsem toto neabsolvoval, ta se ptám co vše je nutné udělat. Předpokládám, že si ho vezmu jako spoluzavazadlo, tzn. do letadla. Jen nevím, zda se musí proclívat či někde hlásit atd. Zkušenější cestovatelé, poučte mne prosím.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nepotrebujes nic hlasit normalne si ho zober so sebou do lietadla ako prirucnu batozinu (neriskoval… poslední
MM.. 17.06.2008 18:57
MM..

Nepotrebujes nic hlasit normalne si ho zober so sebou do lietadla ako prirucnu batozinu (neriskoval by som odovzdavat to s kuframi ptz. s kuframi na letisku pri vykladani hraju basketball tak z 10m vysky, to by asi neprezil :-)
Pri kontrole na tej linke kde rontgenuju osobne veci (prirucnu batozinu) ho vytiahnes z brasny a das ho tiez na ten pas, to je zvycajne vsetko.

P.S. Inac v ramci EU (Londyn je v EU ak sa nemylim :) neexistuju ziadne cla. Ak by si siel mimo EU, tak tiez nic nepreclievas, clo sa plati len ak si nieco kupis mimo EU a dovazas to do EU. U notebookov to ale zvycajne netreba dokazovat ani keby si isiel mimo EU, ptz to je jasne ze to si nekupil na dovolenke. Samozrejme ak to nie je pri navrate do EU zabalene v original krabici s blockom z krajiny mimo EU, to by bolo jasne ze si to kupil predvcerom mimo EU :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru