Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nastavení USB modemu

Koupil sem ZD USB 3G modem k němu datovou tvist kartu a potřebuji to rozchodit na XP-ečkách.Po zasunutí do usb netboku s xp se nainstalil obslužný soft z názvem HSPA USB modem a v síťových připojeních se objevilo telefonické připojení Wireless Terminal.
Zde začíná problém, mělo by to najít samo okolní poskytovatele netu, samo nenajde .Čili jsem sám proskenoval (search) a našlo to více poskytovatelů já mám kartu TMO, tak jsem dal potvrdit ale nepomáhá to, v základním okně se nic nenakonfiguruje a já nevím co tam mám vyplnit aby to jelo.Nebo se to má rozjet přes to telefonick připojení ?
Tady to je on
https://www.mironet.cz/zd-usb-3g-modem-sim-slot-micro-sd-slot+dp188970/#odkazy
a dole jna stránce je možné stáhnout návod pro win jak to rozjet, na obrázku 3 je vidět profile name a mně se tam nic neobjeví na výběr,prosě prázdné pole.
Až se proklikám v nastavení na manuální sken tak to najde vše v okolí ale ani po výběru TMO jak 3G nebo i 2G to nikam nezapíše abych mohl právě ten t-mobile pak vybrat.
Poraďte jestli s tím máte zkušenosti, jak to připojení rozjet.
Sim i modem by měl fungovat poslal sem si na něj sms a ta jde v programu zobrazit, takže komunikovat by to mělo jen ten net nějak nejde.
Stáhl sem si do mobilu apku můj T-Mobile a aktivoval jsem na vebu onu simku to vše abych viděl jestli tam jsou data a peníze ,ano apka ukazuje 418 Kč a 1021 Mb na simce a ta sms-ka byla na aktivaci a sinchro, oné apky.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jen se ještě zeptám rádců ať nezakládám nový dotaz. Poraďte nějakou datovou simku za dobrou cenu tu…
ekr 17.11.2017 10:37
ekr
Nevím jaký máš tarif, můžu ti jen napsat vlastní zkušenosti, které mám s Vodafonem. Platil jsem 750,…
Lukas1982 17.11.2017 10:52
Lukas1982
Díky za reakci, já chci jen datovou simku bez závazků a jakéhokoli paušálu.Chci to do netboku na ces… poslední
ekr 17.11.2017 11:46
ekr

Jen se ještě zeptám rádců ať nezakládám nový dotaz.
Poraďte nějakou datovou simku za dobrou cenu tu co mám teď stojí 40 haléřu MB a ty letí neuvěřitelným tempem z karty pryč a to jen surfuji po netu, žádné stahování videí ani ničeho jiného jen prohlížení stránek.

Nevím jaký máš tarif, můžu ti jen napsat vlastní zkušenosti, které mám s Vodafonem. Platil jsem 750,- za neomezené volání, teď u nich mám neomezené volání do všech sítí a SMS+1,5GB dat a k tomu datovou SIM zdarma za 523,- měsíčně s DPH a jsem spokojený.
Chtělo jim jen pohrozit odchodem ke konkurenci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru