Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zakázat automatický restart ve Windows 10

GWX kľúč v Registroch, či systémová zložka, zabraňovalo, (ak si ešte spomínaš), aktualizovanie, resp. Inovovanie na diaľku cestou serverov MS prostredníctvom Telemetrie, Appraiser a Ceip z OS W7 na vyššie verzie systémov až po W10.

http://ix.sk/1gNF7

Dotaz znel, aby sa nejako vhodne zakázali mesačné či znenazdajky neplánované záplaty, resp., aby sa zabránil svojvoľný reštart W10 cestou Politiky, Plánovačom úloh prípade Registrami W10.

Pre lamy stále fachčí, resp. funguje klikačka pre všetky Windows verzie a edície od WXP-NT, ktorým je tento fajkací dojčland xindel zn.: xp-antispy v CZ lokalizácii, s možnosťou jednoduchého retronávratu podľa vytvoreného users profilu; http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/bezpecnost/ochrana_pocitace/xpantispy/

xp-antispy (ak je *.exe spustený ako Správca) pre W10 1709 x32/x64, zablokuje v Registroch poslušné hlásenie sa na servery MS za účelom sťahovania "tichošlápkovitých" záplat systému na pozadí, bez vedomia a kontroly užívateľom.

Výhodou xp-antispy je, že po retronávrate do východzieho profilu OS, si užívateľ v pohodlí, kľude, sám spustí manuálne vyhľadanie záplat, ktoré si po naťahaní hneď aj nainštaluje. Po tomto úkone záplatovania, prepne xp-antispy do prednastavenéj voľby blokácií a má večný pokoj až do doby, než sa sám z vlastnej vôle rozhodne záplatovať svoj OS.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny