Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nový výkonný PC

Nejen hluk, ale i rychlost nacitani. Ale vim, ze te nepresvedcim.

Castecne reseni, mit aktualne hrane hry na SSD a zbytek odzalohovany na 5400ot. disku. Steam nastesti podporuje vice disku, na kazdem se da vytvorit uloziste, tudiz moje reseni treba, protoze take jen nerad odinstalovavam, ze mam na hry ten 1TB SSD a casem az budu potrebovat tak proste do pocitace prikoupim dalsi 1 nebo vice TB SSD podle ceny, ktera teda zatim klesat nema, ale uvidime, treba se to zlomi (trochu se ceka na nastup cinskych vyrobcu pameti).

Co pise Xoxo, tak striping dvou HDD mi prijde nesmysl vzhledem k mensimu hluku jako vyhode reseni SSD a Intel Optane cili vlastne SSHD taky uplne neberu, ikdyz uz je to zajimavejsi.

---

Jo tak, pokud uz mas Virtualbox odzkouseny, tak snad se te bude stesti drzet i nadale.

https://pc.poradna.net/questions/1553150-virtualbox-error

Jinak pak jsem zkousel jeste nekolikrat a pokazde to skoncilo podobne. Momentalne uz to nepotrebuju, ale nejakou dobu jsem pouzival VMware Player, nicmene kdybych to potreboval na praci (ze ktere by byl vetsi vydelek), tak bych si koupil plnou verzi, Player je osekany.

Radeji teda nechod na oficialni forum Virtualboxu, protoze tech opakujicich se dotazu k dlouhodobe neresenym problemum je tam fakt hodne. Asi zalezi na konfiguracich PC, protoze jak je i v tom mem vlakne, tak Jan Fiala jiste duveryhodny nema po leta zadny problem a podobne jsem vycetl i z otoho jejich fora, ze tam byli lidi, kterym to slape perfektne a naopak lidi jako ja kterym to proste nebehalo vubec.

Jenalo se vyslovene o Virtualbox jako silne nestabilni program, nikoliv chybu na hostovanem image OS.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny